'BİZ daha çok çalışacağız' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili aday adayı iken aday listelerinde yer alamayan işadamı Suat Sayın bir açıklamada bulundu. Sayın, 'Milleti ve ülkesi için iyinin ve doğrunun mücadelesini veren hareketin bir temsilcisi olarak, Partimizin Afyonkarahisar milletvekili adaylığına seçilmiş bulunan tüm arkadaşlarımı kutluyor ve seçim kampanyasında başarılar diliyorum.' dedi.İşadamı Suat Sayın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:'Bununla birlikte şunu da [&hellip]

AK Parti Milletvekili aday adayı iken aday listelerinde yer alamayan işadamı Suat Sayın bir açıklamada bulundu. Sayın, “Milleti ve ülkesi için iyinin ve doğrunun mücadelesini veren hareketin bir temsilcisi olarak, Partimizin Afyonkarahisar milletvekili adaylığına seçilmiş bulunan tüm arkadaşlarımı kutluyor ve seçim kampanyasında başarılar diliyorum.” dedi.
İşadamı Suat Sayın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bununla birlikte şunu da özellikle ifade etmeliyim ki mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum BİZ; 2002 yılından beri hiç vazgeçmeden bu kutlu yürüyüşte yolumuza devam ettik. Hak davamızı milletimizle paylaştık. Büyük Türkiye yolunda güçlü toplumu, güçlü milleti, güçlü demokratik Büyük Türkiye’yi inşa etmek için direndik, hiç pes etmedik. Bütün bunları gerçekleştirirken ;Siyaseti bütün yurt safında yaptık, Etnik milliyetçilikten nemalanmadık, bütün halkı kucakladık, Amasız siyaset yaptık, Temel ilkesi özgürlük, adalet ve güvenlik olan tek parti olduk, Türkiye’nin bütün meselelerine çözüm ürettik, İllegal örgütlere, paralel yapılanmalara, çetelere meydan bırakmadık, darbecilere fırsat vermedik.
Çünkü; Biz AK Partiyiz.  Biz kaybedeni olmayan, kazananı daima millet olan bu büyük ülküde mücadele eden büyük bir aileyiz. Biz Türkiye’yiz. Bilinmesini isterim ki BİZ; dün olduğu gibi bu günde gerek özgürlük alanlarının genişletilmesi, gerekse demokrasinin kökleşmesi anlamında daha çok çalışacağız ve bunu milletimiz ile birlikte başaracağız. Gerçekleştirdiğimiz milli irade devrimini, kökleştireceğiz, daha büyük Türkiye, daha adil bir dünya için el ele birlikte mücadele vereceğiz.
Allah yâr ve yardımcımız olsun…”

Bakmadan Geçme