• Haberler
  • Genel
  • “Biz çalışmayı sürdürüyoruz, hesap gerekirse veririz”

“Biz çalışmayı sürdürüyoruz, hesap gerekirse veririz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, yerel seçimin ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi. Görgöz, “İlimizde alınan sonuçların ve yapılan çalışmaların, etkinliklerin tümünün hesabını yeri geldiğinde, gerektiğinde biz veririz” dedi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti olarak mücadeleden geri durmadıklarını, daha da çok çalışacaklarını söyledi. Görgöz, “İlimizde alınan sonuçların [&hellip]

"Biz çalışmayı sürdürüyoruz, hesap gerekirse veririz"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, yerel seçimin ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi. Görgöz, “İlimizde alınan sonuçların ve yapılan çalışmaların, etkinliklerin tümünün hesabını yeri geldiğinde, gerektiğinde biz veririz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti olarak mücadeleden geri durmadıklarını, daha da çok çalışacaklarını söyledi. Görgöz, “İlimizde alınan sonuçların ve yapılan çalışmaların, etkinliklerin tümünün hesabını yeri geldiğinde, gerektiğinde biz veririz. Afyon’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yetkili organı İl Örgütüdür, İl Örgütünün başı da İl Başkanıdır. Hiç kimse kaygıya kuşkuya kapılmasın, herkes rahat olsun. İl Örgütü olarak şimdiden Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için çalışmalarımıza başladık. Yerel seçimler sürecinde yaptığımız verimli çalışmaların karşılığını, önümüzdeki seçimlerde hep birlikte göreceğiz. Biz bütün sorunlarımızı örgüt bilinci, terbiyesi ve disiplini içinde çözeriz, çözeceğiz” dedi.
“BİZE SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR EDERİM”
CHP’nin halkın iktidarını kuracağını kaydeden Görgöz, “Cumhuriyet Halk Partisi her şeyden önce halkımızla kurulan bir partidir. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi tüm halkımızın partisidir. Partimize destek veren dini, mezhebi, etnik kökeni, rengi ne olursa olsun, dağdaki çobanımıza, ovadaki çiftçimize, işçimize, emeklimize, ırgatımıza, esnafımıza, işadamımıza, öğretmenimize, öğrencilerimize Cumhuriyet Halk Partisine güven duyarak sahip çıkmış tüm halkımıza ve örgütlerimize, partili yoldaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
PARTİ ÖRGÜTÜ ÇALIŞTI
Seçimlerde beklenilen başarıyı gösteremediklerini aktaran Görgöz, “Seçimlerden beklediğimiz sonuçları alamadığımızı söylemiştim. Elbette partiler seçim kazanmak için çalışırlar. Kazanmak da kaybetmek de mümkündür. Kazanan vaatlerini, yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışır, kaybeden de nerede hata yapıldığını araştırır. Partisinin gerekli organlarında görüşülmesini sağlar. Yapılması gerekenler yeri zamanı geldiğinde yapılır. Örgütün başarısı ya da başarısızlığı hakkında yorum yaparken önce çalışıp çalışmadığına bakarsınız. Afyon’un sadece il merkezinden ibaret olmadığını, 17 ilçesi 40 beldesi ve 400 köyünün de olduğunu unutmazsınız ki, il merkezindeki çalışmalarımızın da yadsınması mümkün değildir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme