'Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik'

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Günay,'MHP, Önce ülkem, önce devletim, önce milletim sonra partim ve ben diyenlerin bu ülkeyi ve bu milleti karşılıksız sevenlerin partisidir. MHP, Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü garantisi, ülkemizin sigortasıdır. Ülkeyi bölmek isteyenler aşılmaz ve yenilmez bir engel olarak her zaman MHP'yi karşılarında [&hellip]

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Günay,
“MHP, Önce ülkem, önce devletim, önce milletim sonra partim ve ben diyenlerin bu ülkeyi ve bu milleti karşılıksız sevenlerin partisidir. MHP, Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü garantisi, ülkemizin sigortasıdır. Ülkeyi bölmek isteyenler aşılmaz ve yenilmez bir engel olarak her zaman MHP’yi karşılarında bulacaklardır. MHP var olduğu sürece ülkemiz var olacak, hür ve bağımsız olarak sonsuza dek yaşayacaktır.” dedi.
Ülkenin, birliği, dirliği ve devletin bekası için AK Parti ve BBP ile birlikte bir ittifak oluşturduklarını ve bu ittifaka Cuhur İttifakı adını verdiklerini belirten Günay, “İttifak olarak seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağız. Ülkemizi dünyada sözü geçen, bölgesinde lider bir ülke haline getireceğiz. Büyük Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Haksızlıklar, hukuksuzluklar, adaletsizlikler son bulacak, gelir dağılımında adalet sağlanacak, yolsuzlukla, yoksullukla mücadele edilecek, Türk insanı mutlu, Türk devleti güçlü olacaktır. Türkiye’nin bir Mısır, Afganistan, Suriye ve Irak olmaması için 24 Haziran’dan zaferle çıkmamız lazım; aksi takdirde Türkiye 15 Temmuz’a geri döner. Ben hemşehrilerimden Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise MHP’ ye oy vermelerini istiyor ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme