'Biz Boş Söz Verenlerden Olmadık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Buluşmaları programında, AK Parti'nin verdiği sözleri yerine getirdiğini belirtti. Karaaslan, 'Biz hiçbir zaman boş söz verenlerden olmadık. Milletin hoşuna gidecek şeyleri söyleyip sonra tutmayanlardan hiç olmadık' dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ev sahipliğinde Erkmen Ayyıldız Düğün Salonu’nda “Türkiye Buluşmaları” programı gerçekleştirildi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ile AK Parti teşkilat mensupları katıldı. 

'Biz Boş Söz Verenlerden Olmadık'

“HER ZAMAN GERÇEKLERİ KONUŞTUK”

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Biz hiçbir zaman boş söz verenlerden olmadık. Milletin hoşuna gidecek şeyleri söyleyip sonra tutmayanlardan hiç olmadık. Biz hiçbir zaman daha çok alkış almak için, daha çok belki o an destek görmek için tutamayacağımız sözleri verenlerden olmadık. Ayakları yere basan, sorumluluğunu bilen, ama aynı zamanda büyük bir coşku ve heyecanla gelecek için yeni hayal kuranlardan olduk. Dolayısıyla bugün yine aynı noktadayız. Biz muhalefetin çözümsüzlük, bahaneler, mazeretlerle siyasetinin ötesinde, her zaman gerçekleri, olabilecekleri ve milletimizin refahı için atacağımız adımları konuştuk” dedi. 

'Biz Boş Söz Verenlerden Olmadık'

“EKONOMİDE İYİLEŞME SAĞLANACAK”

Ekonomide iyileşmenin sağlanacağını kaydeden Karaaslan, “Önümüzdeki dönemde inanıyorum ki başta ekonomi olmak üzere toplumumuzun ihtiyaç duyduğu bütün alanlarda hızlı iyileşmelerin sağlanmasıyla birlikte, yeni hamlelerle birlikte çok başka noktaya hep birlikte geçeceğiz” şeklinde konuştu. 

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ DÜNYA LİDERİ

”Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir ülke konumuna geldiğini hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olarak önümüzdeki günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda gerçekleştireceği hitabın hem ülkemiz, hem coğrafyamız, hem de özellikle Gazze’de, Filistin’de katil İsrail zulmü altında acı çeken, hayatını kaybeden, hayalleri yok olan, gelecekleri yok olma tehdidiyle karşı karşıya olan kardeşlerimize büyük bir umut olacaktır. Güçlü bir lider, güçlü bir ülke artık hayal değildir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme