BİZ BİZE YETERİZ

Afyonkarahisar’daki ihtiyaç sahipleri için ilk etapta 10 bin gıda kolisi toplandı   Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde başlatılan gıda yardım kolisi kampanyasında 10 bin koliye ulaşıldı. Yapılan bağışlarla toplanan gıda kolileri ihtiyacı olan tüm Afyonkarahisarlılar’a dağıtılacak. Bağış sahiplerine teşekkür eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Koronavirüs salgını dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ilk etapta 10 Bin ailemize [&hellip]

Afyonkarahisar’daki ihtiyaç sahipleri için ilk etapta 10 bin gıda kolisi toplandı

Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde başlatılan gıda yardım kolisi kampanyasında 10 bin koliye ulaşıldı. Yapılan bağışlarla toplanan gıda kolileri ihtiyacı olan tüm Afyonkarahisarlılar’a dağıtılacak.
Bağış sahiplerine teşekkür eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Koronavirüs salgını dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ilk etapta 10 Bin ailemize ulaştırılacak Gıda Paketi kampanyasına destek veren Odalarımıza, Derneklerimize, STK’larımıza, hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza gönülden TEŞEKKÜR ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme