'Biz Afyonkarahisar için iyi bir alternatifiz'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, halkın her kesiminden aldıkları olumlu tepkinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Dr. Ecer, iktidarın Afyon'da en iyi alternatifinin CHP olduğunun altını çizdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, Milletvekili Ahmet Toptaş, partililerle birlikte hafta sonu 2. Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşı ziyaret [&hellip]

“Biz Afyonkarahisar için iyi bir alternatifiz”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, halkın her kesiminden aldıkları olumlu tepkinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Dr. Ecer, iktidarın Afyon’da en iyi alternatifinin CHP olduğunun altını çizdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, Milletvekili Ahmet Toptaş, partililerle birlikte hafta sonu 2. Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşı ziyaret ettiler.
“DR. ECER’E KABUL VE SEMPATİ VAR”
Esnaf ve vatandaş ziyaretini değerlendiren CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, 25 Ağustos 2013 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dr. Mehmet Ecer’i Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı ilan etmesinden sonra Ecer’e karşı ciddi bir sempati oluştuğunu kaydetti. Ecer’e yönelik ciddi bir kabul olduğunu, Belediye Başkanı olarak seçilmesini de sürpriz olarak kabul etmediğini belirten Milletvekili Toptaş; “Afyon’da değişim zamanı geldi. Afyon’un buna çok ihtiyacı var. Afyonlular’ın bunun farkında olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Özellikle Mehmet Bey’in kimliği ve kişiliği önemli ve etkili oluyor. Biz tüm ziyaretlerimizde bu seçimin sıradan bir yerel seçim olmadığını anlatıyoruz. Türkiye’nin bir yerlere sürüklenmeye çalışıldığı süreçte ülkemizin yeniden ayakları üzerinde durarak yeniden huzur ve refaha ulaşması için mutlaka işbirliğine ihtiyacı var. İnsanlarımız bunun farkında ve bu iktidardan kurtulmak istiyor.” dedi.
“BİZ
KENDİMİZDEN EMİNİZ”
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Dr. Mehmet Ecer’in Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nın çok uzak olmadığını gördüğünü söyledi. Afyonlunun elini vicdanına koyduğunda her zaman doğru karar verdiğini dile getiren Toptaş; “Ben Afyonlu’nun vicdanına inanıyor, güveniyorum. CHP olarak biz kendimizden eminiz. CHP Türkiye’nin sigortasıdır. Türkiye ne zaman kötüye gidiyorsa mutlaka CHP kendi aleyhine bile olsa doğru şeyler yaparak Türkiye’nin sigortalığını sürdürmüştür. Artık sigortalığa değil yönetime geçmek istiyoruz. Böyle bir talepte halkta olduğunu görüyoruz.” diye konuştu.
CHP EKİBİ HERKESİN İÇİNE
SİNECEK
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, Türkiye’nin ilk açıklanan Belediye Başkan adayı olduğunu vurguladı. Dr. Ecer, Belediye Meclis adaylarının nerede ise yüzde 80’inin açıklamış olduğunu ifade etti. Yarın aday listelerinin teslim edileceğini üye adayları konusunda hiçbir itiraz ya da sorunun bulunmadığını kaydeden Dr. Ecer; “Biz bu ekibi siyasal bir ekipten öte mesleki dağılımları itibariyle teknik bir kadrodan oluşturduk. Toplumun bütün katmanlarını oluşturan bu ekipte, işvereninden işçisine, esnafı, mimarı, mühendisi, şehir plancısından eğitimcisine kadar herkesin içine sinecek bir ekip oluşturduk. Sadece bizi değil bu meclis üyeleri tüm Afyon’u kucaklayacak. Ben buna içten inanıyorum. Çünkü Belediye’nin yönetim tarzından yıllardır Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz şikayetçi. Artık bu anlayışın değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Seçimi kazandığımız takdirde meclisimiz de partizanlıktan uzak, herkes ve her gruba, toplumun tamamına eşit mesafede, pozitif ayrımcılık kişilere de gerekeni yaparak çok güzel bir yönetim tarzını hedefliyoruz. Bizim hiçbir sıkıntımız yok. İl Genel Meclis üye adaylarımızı demokratik bir yöntemle seçtik. Onda da sorunumuz yok. Biz ekip ve proje olarak hazırız. Türkiye’deki olaylardan sonra biz Afyon için çok iyi bir alternatifiz. Biz daha önceki seçimlerde farklı partilere oy veren, farklı ideolojilere oy vermiş kesimlerden de çok ciddi bir teveccüh alıyoruz. Yerelde de biz ekip ve projelerimizle hazırız, güçlüyüz. Seçmenin sıcak ilgi ve samimiyetine kesinlikle inanıyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme