• Haberler
  • Genel
  • 'Biz Afyon'a gönlümüzü verdik' – Kocatepe Gazetesi

'Biz Afyon'a gönlümüzü verdik' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'ya vali olarak atandığını, ancak Afyonkarahisar'ı da sevdiğini söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'ya Vali olarak atanmasının ardından veda toplantılarına katılıyor. Vali İrfan Balkanlıoğlu'na, Vali Yardımcıları ile İlçe Kaymakamları tarafından Korel Termal Otel'de bir veda yemeği verildi. SUYA YAZI YAZMAK GİBİBurada duygusal bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, 'Son birkaç gündür burada [&hellip]

“Biz Afyon’a gönlümüzü verdik”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’ya vali olarak atandığını, ancak Afyonkarahisar’ı da sevdiğini söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’ya Vali olarak atanmasının ardından veda toplantılarına katılıyor. Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, Vali Yardımcıları ile İlçe Kaymakamları tarafından Korel Termal Otel’de bir veda yemeği verildi.
SUYA YAZI YAZMAK GİBİ
Burada duygusal bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, “Son birkaç gündür burada birlikte güzel çalışmalara imza attığımız kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz ve memurlarımıza, sivil toplum temsilcilerimiz ve Afyonkarahisar’ımızı daha da geliştirme çabası içerisinde olduğumuz tüm işadamlarımız ve vatandaşlarımızla vedalaşıyoruz. Bu özellikle de bizim gibi kamu sektöründe hizmet verenlerin kaderidir. Gerçi her memurun böyle bir şeyle yüzleşmesi gerekmiyor ama, bu bizim mesleğimiz gereğidir. Bu tıpkı suya yazı yazmak gibi bir şey. Daha önce hiç gelmediğiniz ve görevli olarak geldiğiniz ilin insanlarını tanıyorsunuz, onlarla güzel dostluklar kuruyorsunuz, güzel şeyler yapma çabası içerisinde daha da birlik ve beraberlik içerisinde oluyorsunuz. Afyonkarahisar’ımızda tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, işadamlarımız, sanayicilerimiz ve çok değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz ile güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Afyonkarahisar’lılar bizleri sevgiyle kabul ettiler, bizler de onlara gönlümüzü verdik ve şimdi buradan ayrılıyor olmak bizleri hüzünlendiriyor” dedi.

HUZUR VE SAYGI VAR
Afyon’daki Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları adına bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel: “Sayın Valimizin son kararname ile Ordu’ya tayininden dolayı düzenlemiş olduğumuz veda yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu yaklaşık 3,5 yıldır burada görev yapıyor. Bu görev yaptığı süre içerisinde ben 8 aydır kendisi ile birlikteyim. Gerçekten gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse kamu tüzel ve özel kişi ve kurumlarıyla ve vatandaşlarımızla kurmuş olduğu birlik beraberlik ve arkadaşlık ortamı gerçekten övgüye layıktır. Yaklaşık 9 yıl önce tanıdığım Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun halen aynı karakter ve aynı yapıda olduğunu görüyorum. Ben çok illerde olmayan birliktelik, beraberlik, huzur, sevgi ve saygı ortamının Afyonkarahisar’da olduğunu düşünüyorum. Ve bu birlik ve beraberliği sağlayan Sayın Valimizi de taltif ettiler ve Ordu Valiliğine tayini gerçekleşti. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

GÜNÜN BİRİNDE, BAŞKA BİR YERDE
Vali Balkanlıoğlu, görev süresi boyunca uyumlu çalışmalara imza attıklarını belirterek “Buradaki görev süremiz içerisinde tüm Vali Yardımcılarımız ve İlçe Kaymakamlarımız ile uyum içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Afyonkarahisar için güzel şeyler yapma çabası içerisindeyken göstermiş olduğunuz tüm gayretler ve çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Burada tanıdığım tüm çalışma arkadaşlarımız ile günün birinde güzel ülkemizin bir başka köşesinde tekrar hizmet etmekten gurur duyarım. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar hepinize teşekkür ediyor, çalışma ve özel hayatlarımızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ORDU’DA BAŞARILAR DİLERİM
Vali Balkanlıoğlu İscehisar’da faaliyetlerini sürdüren Demireller Mermer Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ni de ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu’nu Demmer Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel ve Yönetim Kurulu üyesi Adnan Demirel karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan İşadamı Demirel; “Vali Balkanlıoğlu bizlerin yaptığımız işlerde devamlı olarak önümüzü açmış ve bizlere destek olmuştur. İlimizden ayrılmasından son derece üzüntü duymaktayız. Tayin olduğu Ordu’da başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

AFYON’DA GÜZEL İŞLER YAPTIK
Öte yandan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce veda ziyaretlerine de hız verdi. Balkanlıoğlu, Ticaret Borsası Başkanlığı, DEMMER, OSB ve MÜSİAD’a veda ziyaretinde bulundu.Veda ziyaretlerine Ticaret Borsası ile başlayan Vali Balkanlıoğlu’nu Borsa Başkanı Mehmet Mühsürler ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Zobalı karşıladı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar’da başarılı işler yaptık, bu başarılar birlik ve beraberliğin ürünüdür. İnşaallah bizden sonra buraya gelecek arkadaşımızla da uyum içersinde çalışarak geleceği parlak olan bu ilin layık olduğu konuma geleceğine inanıyorum” dedi.

BALKANLIOĞLU İLE ÇALIŞMAK ZEVK
Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu’nu burada Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı; Vali Balkanlıoğlu’na yeni yaptırılan OSB Eğitim ve toplantı salonunu gezdiren Yeşilay, “Sayın Valimiz ile birlikte çalışmak büyük bir zevkti, Görev süresi içerisinde bizlere hep destek olmuştur, ilimizden ayrılması bizleri son derece üzmüştür. Sayın Valimize Ordu ilindeki görevinde başarılar dilerim” dedi. Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu; “OSB’nin çalışmaları Afyonkarahisar için son derece önemlidir. İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır ve bu katkılar sayesinde Afyonkarahisar’ın daha da ileri gideceğine eminim” ifadelerini kullandı.
MÜSİAD İl Temsilciliği’ni de ziyaret eden Balkanlıoğlu’nu burada Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Neoldum ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

BALLIPINAR’A DA ZİYARET
Vali Balkanlıoğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’i ziyaret ederek Sezer ve müdürlük çalışanları ile vedalaştı. Özel Diş Polikliniği Ballıpınar’a da veda ziyaretinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Diş Doktoru Nevzat Ballıpınar ve poliklinik çalışanlarına çalışma ve özel hayatlarında başarılar dileyerek veda etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme