• Haberler
  • Genel
  • Biyokimya uzmanlarına “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği” anlatıldı

Biyokimya uzmanlarına “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği” anlatıldı

Türk Klinik Biyokimya Derneği (TKBD) ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi işbirliğiyle, TKBD Okulu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği”, AKÜ Atatürk Kültür Merkezinde başladı TKBD tarafından biyokimya uzmanlarına yönelik bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik, 17 Haziran 2012 Pazar gününe kadar devam edecek. Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliğinin açılış programı, TKBD Yönetim Kurulu Üyesi [&hellip]

Biyokimya uzmanlarına "Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği" anlatıldı

Türk Klinik Biyokimya Derneği (TKBD) ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi işbirliğiyle, TKBD Okulu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği”, AKÜ Atatürk Kültür Merkezinde başladı

TKBD tarafından biyokimya uzmanlarına yönelik bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik, 17 Haziran 2012 Pazar gününe kadar devam edecek. Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliğinin açılış programı, TKBD Yönetim Kurulu Üyesi ve TKBD Okulu Sorumlusu Prof. Dr. Özkan Alataş ve AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Songur başta olmak üzere, AKÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Tülay Köken ve Doç. Dr. Ahmet Kahraman ile Afyonkarahisar dışından gelen biyokimya uzmanları ve eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
BİLGİLER GÜNCELLENECEK
Etkinliğin açılış konuşmalarını yapan TKBD Yönetim Kurulu Üyesi ve TKBD Okulu Sorumlusu Prof. Dr. Özkan Alataş, uzmanlara yönelik düzenledikleri Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek, hem sosyal hem de bilgilerin güncellenmesi açısından etkinliğin başarılı geçmesini dileyerek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Songur’a ve anabilim dalı öğretim üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Alataş konuşmasında, TKBD ve TKBD Okulu’nun çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.
MESLEKİ TANIŞMA SAĞLANACAK
AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Songur da konuşmasında, Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliğinin hem mesleki anlamda tanışma, hem de mesleki bilginin dinamizm açısından önemli olduğunu belirterek, etkinliğin verimli geçmesi ve katılımcıların AKÜ’den ve Afyonkarahisar’dan memnun şekilde ayrılmaları temennisinde bulundu. Prof. Dr. Songur, konuşmasında etkinlik süresince AKÜ Tıp Fakültesi olarak gerekli imkanları sağlamaya hazır olduklarını da ifade etti.
EŞ ZAMANLI EĞİTİMLER VERİLECEK
Sürekli Mesleki Gelişim Etkinliği süresince AKÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay Köken ve TKBD Okulu eğitmenleri tarafından uzmanlara biyokimya alanı ile ilgili çeşitli konularda eğitimler verilecek olup, program kapsamında 16 Haziran 2012 Cumartesi (bugün) günü de eğitimlerle eşzamanlı olarak, biyokimya uzmanlarına ve asistanlarına yönelik “Semen Analizi Kursu” düzenlenecek. Etkinlikler, Türk Tabipler Birliği Sürekli Tıp Eğitimi (STE) Kredilendirme Kurulu tarafından kredilendirilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme