• Haberler
  • Genel
  • Bıyıkoğlu: Umudumuz ve arayışlarımız sürüyor

Bıyıkoğlu: Umudumuz ve arayışlarımız sürüyor

Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu yapılan Demirspor Genel Kurul toplantısının ardından değerlendirmede bulundu. Bıyıkoğlu, 'Bölgesel Amatör Lig'e gitmek istiyoruz. Fakat Demirspor'a gereken destekler verilmedi ve yalnız bırakıldık' dedi Süper Amatör Lig'de elde ettiği başarılı sonuçların ardından Bölgesel Amatör Lige terfi eden Demirspor'da genel kurul yapıldı. Demirspor Başkanlık görevine T.C.D.D. Avukatı Serkan Macif getirildi. Yapılan genel [&hellip]

Bıyıkoğlu: Umudumuz ve arayışlarımız sürüyor

Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu yapılan Demirspor Genel Kurul toplantısının ardından değerlendirmede bulundu. Bıyıkoğlu, “Bölgesel Amatör Lig’e gitmek istiyoruz. Fakat Demirspor’a gereken destekler verilmedi ve yalnız bırakıldık” dedi

Süper Amatör Lig’de elde ettiği başarılı sonuçların ardından Bölgesel Amatör Lige terfi eden Demirspor’da genel kurul yapıldı. Demirspor Başkanlık görevine T.C.D.D. Avukatı Serkan Macif getirildi. Yapılan genel kurulda tüzük değişikliği de yapıldı. Tüzük değişikliğinde takımın ismi, logosu sponsorluk anlaşmasında değiştirilebilir ve yönetime dışarıdan tüzel kişiler girebilir kararı alınarak Dernekler Müdürlüğü’ne gönderildi. Genel kurul hakkında bilgi veren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “Dışarıdan birinin Demirspor’a sponsor olması halinde takımın adı ve logosu değiştirilebilir. Yani Sandıklıspor’un Elibol Sandıklıspor olduğu gibi takıma birinin sponsor olması halinde takımın adı ‘A Demirspor’ olabilir. Yönetimde görev almak isteyen tüzel kişiler yönetimde her türlü görevi üstlenebilecek. Bunun yolu açıldı. Ancak bugüne kadar yaptığımız girişimler karşılık bulmadı. Daha öncede belirttiğimiz gibi Demirspor’un mevcut kaynakları Bölgesel Amatör Lig gibi yarı profesyonel bir süreçte cereyan eden maçları kaldıramaz. Bu durumda bize Süper Amatör Ligi yolu gözüküyor. Yani Demirspor’a gereken destek verilmedi ve yalnız bırakıldık. Ancak BAL’a başvurular daha tamamlanmadı. Temmuz ayının sonu Ağustos ayının başı gibi BAL’a başvurular sona erecek. Umudumuzu ve arayışlarımız sürüyor.” diye konuştu.
“DEMİRSPOR HEM AFYON’UN HEM DE TÜRKİYE’NİN ESKİ TAKIMLARINDAN”
Demirspor’un hem Afyonkarahisar’ın hem de Türkiye’nin en eski takımlarından olduğunu belirten Bıyıkoğlu, “Demirspor hem Afyonkarahisar’ın hem de Türkiye’nin en eski takımlarından biri. Türkiye Cumhuriyet’nin en eski kurumlarından olan Demirspor 1942’den beri başta futbol olmak üzere çeşitli spor dallarında etkinliğini sürdüre gelmiş bir kulüp. Demirspor takımlarında futbol oynadıkları ve spor yaptıkları için yüzlerce hemşerimiz T.C.D.D.’de iş sahibi olması sağlanmıştır. Bundan dolayı Afyonlu sporseverler tarafından Demirspor sevilen sayılan bir spor kulübüdür. Böyle bir geçmişe sahip olan kulübün daha üst liglerde yer almasını gönlümüz arzu ediyor.” ifadesini kullandı.
Avukat Serkan Macir’ın başkanlığını yaptığı Demirspor yönetimi BAL’a gidebilmek için hem maddi hem manevi destek arayışında.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme