• Haberler
  • Spor
  • Bıyıkoğlu kursu ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bıyıkoğlu kursu ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleşen Agah Bıyıkoğlu & İsmail Bursalıoğlu TFF Grassroots C Antrenör Kursu'nu Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu ziyaret etti. Kursa verilen arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü B Blok toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Bıyıkoğlu, TFF Antrenör Eğitmeni (TUTOR) Nedim Karadeniz ve TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ile bir süre sohbet etti. Eski [&hellip]

Kocatepe Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Agah Bıyıkoğlu & İsmail Bursalıoğlu TFF Grassroots C Antrenör Kursu’nu Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu ziyaret etti. Kursa verilen arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü B Blok toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Bıyıkoğlu, TFF Antrenör Eğitmeni (TUTOR) Nedim Karadeniz ve TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ile bir süre sohbet etti. Eski günlerden bahsedilen görüşmede o günlerin ne kadar özel ve güzel olduğu da anlatıldı. Karadeniz, Afyonkarahisar’ın kendisinde özel bir yeri olduğuna dikkat çekerek kursu özellikle istediğini de vurguladı.
Adının verildiği kursla kendisinin mutlu olduğunu aktaran Teknik Adam Bıyıkoğlu, “Kursa benim adım verildiği için mutlu oldum. Yıllarca futbolla hemhâl olmuş teknik adamların bu tür etkinliklere adlarının verilmesi hem bir kadirbilirlik örneği hem de bir vefa borcu olmalıdır. İkinci bir konu da; 1982-83 futbol sezonu sırasında 2. Türkiye Ligi’nde teknik direktörlüğünü yaptığım Afyonspor’da futbol oynayan Nedim Karadeniz ile değerli spor bilimcisi (TUTOR) Çağatay Şalap yönetiyorlar bu kursu. Çok az insanın hayatında karşılaştığı mutlu tesadüflerinden birisi. Bu kursun benim için ne kadar özel anlam ifade ettiğini anlatamam. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Bıyıkoğlu, Karadeniz ve Keser kursun devam edeceği S-2 Nolu sahaya geçtiler. Bir süre sahada kursu takip eden Teknik Adam Bıyıkoğlu burada da beraberindekilerle kurs hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Kursta yer alan antrenör adayları da Bıyıkoğlu’na özel ilgi gösterdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme