• Haberler
  • Spor
  • Bıyıkoğlu herkese başarılar diledi – Kocatepe Gazetesi

Bıyıkoğlu herkese başarılar diledi – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Demirspor'da Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu çekilen fikstürü, takımları ve yeni kuralları değerlendirdi.'ZATEN HERTAKIMLA OYNACAĞIZ'Zaten her takımla oynayacaklarını belirten Teknik Adam Bıyıkoğlu, 'Fikstür belirlendi. Değişen bir durum olmayacak. Her takımla zaten oynayacağız. Geçen seneden bildiğimiz takımlar var. Ancak bu sene Bolvadin, Emirdağ ve Dinar iyi transferler yapıyor. Bu [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Demirspor’da Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu çekilen fikstürü, takımları ve yeni kuralları değerlendirdi.
“ZATEN HER
TAKIMLA
 OYNACAĞIZ”
Zaten her takımla oynayacaklarını belirten Teknik Adam Bıyıkoğlu, “Fikstür belirlendi. Değişen bir durum olmayacak. Her takımla zaten oynayacağız. Geçen seneden bildiğimiz takımlar var. Ancak bu sene Bolvadin, Emirdağ ve Dinar iyi transferler yapıyor. Bu arada Kayıhan Belediyespor’un da imkanları yüksek tutup güzel bir takım kurma girişiminde bulunuyor. Güzel bir atak yapmaya çalışıyor. Salar Belediye ve Susuz’un kadrolarında fazla değişiklik yok. Susuz’da Ahmet Bekki gitti benim bildiğim. Emirdağ, Dinar, Salar, Kayıhan, Susuz’a birkaç takıma daha Belediye Başkanları imkanlar veriyor. Verdikleri imkanlarla birlikte avantajları var.” dedi.  
“SINIRLARI
ZORLAYAN PARALAR TEKLİF EDİYORLAR”
Oyunculara amatör takımların sınırlarını zorlayan paralar teklif edildiğini söyleyen Bıyıkoğlu, “Biz de elimizdeki imkanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Ahmet Badak askere gitti, Emre Pancar ve Barış Hoca gelemeyeceğini bildirdi. Bizim de eksiklerimiz var. Bazı oyuncularımıza teklifler var, yüksek teklifler bunlar. Amatör takım sınırlarını zorlayan paralar teklif ediyorlar, belki birkaç oyuncumuz daha gidebilir. Elimizdeki imkanları değerlendirerek iyi maçlar ve sonuçlar almaya çalışacağız. Bütün takımlara başarılar diliyoruz. Centilmenlik ve fair play çerçevesinde maçların geçmesini temenni ediyoruz. Hakemlerimize, saha komiserlerimize ve emniyet mensuplarımıza ve maçlarda görev alan diğer tüm personele ve görevlilere başarılar dileriz.” ifadesine yer verdi.
CİDDİ YAPTIRIMLAR
UYGULANACAK
Sahaya çıkmayan antrenörlere ciddi yaptırımlar olacağını vurgulayan Teknik Adam Bıyıkoğlu, “Federasyon’dan yayınlanan yeni genelge doğrultusunda antrenörlerin takımlarının başında saha çıkma zorunluluğu geldi. Önceden takımların antrenörle anlaşması gerekiyordu. Şimdi ise takımın başında sahaya çıkmak zorunda. Bu hem profesyonel, hem de amatör liglerde uygulanacak. Bunlara uymayan takımlara ve kişilere ağır yaptırımlar uygulanacak.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme