• Haberler
  • Spor
  • Bisikletle 30 kilometre – Kocatepe Gazetesi

Bisikletle 30 kilometre – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocatepe Bisiklet Topluluğu üyeleri, şehir merkezinden yola çıkarak Devlet Parkı'na bisikletlerle gitti. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden Devlet Parkına gidip tekrar dönen Üyeler yaklaşık 30 kilometreden fazla pedal çevirdi. Devlet Parkı’nda eğlenceli dakikalar yaşayan Kocatepe Bisiklet Topluluğu üyeleri, burada stres attıktan sonra şehir merkezine yine bisikletle döndü. Etkinliğe 40’a yakın kişi [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocatepe Bisiklet Topluluğu üyeleri, şehir merkezinden yola çıkarak Devlet Parkı’na bisikletlerle gitti. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Devlet Parkına gidip tekrar dönen Üyeler yaklaşık 30 kilometreden fazla pedal çevirdi. Devlet Parkı’nda eğlenceli dakikalar yaşayan Kocatepe Bisiklet Topluluğu üyeleri, burada stres attıktan sonra şehir merkezine yine bisikletle döndü. Etkinliğe 40’a yakın kişi katıldı.
BİSİKLET ÇEVRECİ
VE SAĞLIKLI
KOBİT üyeleri, “Afyonkarahisar’da bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını istiyor ve bunun için çalışıyoruz. Bisiklet, yakıt tasarrufu sağlayacağı gibi insanların daha sağlıklı yaşamasının da önünü açacaktır. Bisiklet, çevreci bir araçtır. Lütfen herkes bisiklet kullansın” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme