• Haberler
  • Spor
  • Bisikletçilerin şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Bisikletçilerin şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

8 Mayıs'da Erkmen-Afyon Ticaret ve Sanayi Odası yolu arasında yapılan müsabakalara 7 okuldan toplam 73 sporcu katıldı. 10 kategoride yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini öğrenci velileri, Okul Sporları Servisi Personelleri ve Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu sundu.Minik Kız-Erkek, Küçük Kız- Erkek, Yıldız Kız- Erkek kategorilerinde yarışan Osmanbey Koleji şampiyon olurken, Genç A ve Genç [&hellip]

8 Mayıs’da Erkmen-Afyon Ticaret ve Sanayi Odası yolu arasında yapılan müsabakalara 7 okuldan toplam 73 sporcu katıldı. 10 kategoride yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini öğrenci velileri, Okul Sporları Servisi Personelleri ve Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu sundu.
Minik Kız-Erkek, Küçük Kız- Erkek, Yıldız Kız- Erkek kategorilerinde yarışan Osmanbey Koleji şampiyon olurken, Genç A ve Genç B Erkeklerde Özel Rahmiye Palalı Teknik Koleji, Genç A ve Genç B bayanlarda Özel Zafer Koleji müsabakaları birincilikle tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme