• Haberler
  • Spor
  • Bisikletçilerimiz Çivril'de pedal çevirdi

Bisikletçilerimiz Çivril'de pedal çevirdi

26 bisiklet kulübünden 250'den fazla sporcunun katıldığı Çivril 4. Bisiklet Festivali tamamlandı. Festivale Afyonkarahisar'dan Aykut Sıgındık ve Yahya Küçüktütüncü katıldı   Çivril Belediyesi ve AKİDAK tarafından organize edilen, Çivril ve ülkenin farklı noktalarından gelen yaklaşık 400 bisiklet sporcusu ve gönüllüsünün katıldığı bisiklet festivali tamamlandı. Bu yıl festivalin onur konuğu balayını bisiklet festivalinde yapan yeni evli [&hellip]

26 bisiklet kulübünden 250’den fazla sporcunun katıldığı Çivril 4. Bisiklet Festivali tamamlandı. Festivale Afyonkarahisar’dan Aykut Sıgındık ve Yahya Küçüktütüncü katıldı

Çivril Belediyesi ve AKİDAK tarafından organize edilen, Çivril ve ülkenin farklı noktalarından gelen yaklaşık 400 bisiklet sporcusu ve gönüllüsünün katıldığı bisiklet festivali tamamlandı. Bu yıl festivalin onur konuğu balayını bisiklet festivalinde yapan yeni evli Ayhan-Funda çifti oldu. Geçen hafta evlenen çift bisikletleri ile Çivril’e gelerek balayını festivalde yaptı.
26 Bisiklet kulübünden 250’den fazla sporcunun desteklediği Çivril Bisiklet Festivalinde sporcular 2 günde yaklaşık 300 kilometrelik turla Çivril’in mahalle ve turistik yerlerini gezdi. Beydilli Nilüfer parkında sona eren bisiklet turuna Eskişehir, İstanbul, Uşak, Pamukkale, Kütahya, İzmir, Manisa, Antalya, Elmalı, Simav, Konya, Trabzon, Ankara, Afyonkarahisar, Adana, Çanakkale’den bisiklet kulüplerinin sporcuları ile Cezayirli ve Çivril’den sporcular katıldı.
Festivale Afyonkarahisar’dan atlet ve bisiklet sporcuları Aykut Sıgındık ve Yahya Küçüktütüncü katıldı. Festivalde oldukça kaliteli vakit geçirdiklerini ifade eden Sıgındık, “Bu tarz etkinliklere sürekli katılıyoruz. Bu kez gayet güzel bir etkinlik oldu. İlk gün M.Ö.’den önce 4000 yılında yerleşim yeri olarak kullanılan Geyce Sultan Höyüğü’nü gezme fırsatımız oldu. Dağ köyünde mola verdiğimize Aşağı Çapak Köyü Muhtarı bize ayran ikam etti. Çivril’de sevilen bir yoğurt olduğu için ayran da çok güzeldi. Çivril Gölü’nün eşsiz manzarasında da pedal çevirerek gezdik.” dedi.
Mehmet-Duygu Kırkıcı çifti, renkli görüntülerin yaşandığı Çivril Bisiklet Festivalinin 4’üncüsüne İstanbul’dan bisikletle 550 kilometre gelerek katıldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme