• Haberler
  • Genel
  • Bisikletçiler organlarını bağışladı – Kocatepe Gazetesi

Bisikletçiler organlarını bağışladı – Kocatepe Gazetesi

Perşembe Akşamı Bisikletçiler Grubu organ bağışı standını ziyaret ederek, desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti Afyonkarahisar'da Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB) Spor Grubu Devlet Hastanesi'nde açılan Doku ve Organ Bağışı Standı'nı ziyaret etti. Doktor, hemşire gibi sağlık çalışanlarının da içinde yer aldığı PAB Grubu'nun temsilcisi Osman Çoban, 'İçinde bulunduğumuz Organ Bağışı Haftasında dikkatleri çekmek, bu gayede görev yapan arkadaşlara [&hellip]

Bisikletçiler organlarını bağışladı

Perşembe Akşamı Bisikletçiler Grubu organ bağışı standını ziyaret ederek, desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti

Afyonkarahisar’da Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB) Spor Grubu Devlet Hastanesi’nde açılan Doku ve Organ Bağışı Standı’nı ziyaret etti.
Doktor, hemşire gibi sağlık çalışanlarının da içinde yer aldığı PAB Grubu’nun temsilcisi Osman Çoban, “İçinde bulunduğumuz Organ Bağışı Haftasında dikkatleri çekmek, bu gayede görev yapan arkadaşlara destek vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik.” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, daha önce organ bağışında bulunmayanlar organlarını bağışlarken, geçmiş zamanlarda bağışta bulunanlar da organ bağışı kartlarını ve bilgilerini güncelledi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Afyonkarahisar Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Battal Mertgenç, “Hastanemize gelerek organ bağışı haftasına destek veren değerli PAB Kulübü üyelerine candan teşekkür ederim, hepsinin yüreklerine sağlık.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme