• Haberler
  • Genel
  • Bisikletçiler Eskişehir'e gitti – Kocatepe Gazetesi

Bisikletçiler Eskişehir'e gitti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı Bisikletçiler Eskişehir'de bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Festivali'ne katılmak üzere Eskişehir'e gittiler Afyon PAB Topluluğu Lideri Osman Çoban ve Bisikletçiler Aykut Sığındık ve İsmail Elçi Afyonkarahisar'ı festivalde temsil edecekler. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Eskişehir'de iki gün boyunca gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Festivali'nin Odunpazarı'nda gerçekleştirileceği açıklandı. Festival için uygun parkurların bulunduğu [&hellip]

Bisikletçiler Eskişehir’e gitti

Afyonkarahisarlı Bisikletçiler Eskişehir’de bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Festivali’ne katılmak üzere Eskişehir’e gittiler

Afyon PAB Topluluğu Lideri Osman Çoban ve Bisikletçiler Aykut Sığındık ve İsmail Elçi Afyonkarahisar’ı festivalde temsil edecekler.
2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Eskişehir’de iki gün boyunca gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Festivali’nin Odunpazarı’nda gerçekleştirileceği açıklandı. Festival için uygun parkurların bulunduğu Eskişehir Odunpazarı bölgesine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek bisikletçilerle başlayacak.
Yapılacak festivalde etkinliklere katılanlar arasında bir çekiliş yapılacağı ve başta bisiklet olmak üzere çeşitli hediyelerin dağıtılacağı belirtildi.
Afyon PAB Lideri Osman Çoban, festivalde Afyonkarahisar’ı temsil etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ve inşallah dereceyle döneceklerini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme