Bisikletçiler derece için pedal çevirdi

Okul Sporları faaliyet programında yer alan küçükler, gençler ve yıldızlar bisiklet müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda derece alan sporcular Çanakkale'de 5-7 Haziran’da düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil edecek   Spor kenti Afyonkarahisar'da farklı branşlarda spor müsabakaları düzenlenmeye devam ediyor. Kocatepe Spor Kompleksi bahçesinde düzenlenen bisiklet müsabakalarına 50 sporcu katıldı. Yıldızlar, gençler ve küçükler kategorilerinde düzenlenen müsabakalar, Gençlik [&hellip]

Okul Sporları faaliyet programında yer alan küçükler, gençler ve yıldızlar bisiklet müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda derece alan sporcular Çanakkale’de 5-7 Haziran’da düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil edecek

Spor kenti Afyonkarahisar’da farklı branşlarda spor müsabakaları düzenlenmeye devam ediyor. Kocatepe Spor Kompleksi bahçesinde düzenlenen bisiklet müsabakalarına 50 sporcu katıldı. Yıldızlar, gençler ve küçükler kategorilerinde düzenlenen müsabakalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun başlama atışı ile başladı.
Heyecan dolu anlara sahne olan müsabakalarda, küçüklerde Sultan Şen birinci, yıldız kızlarda İrem Sultan Işık birinci, yıldız erkeklerde Mahmut Tekeş birinci, genç kızlarda Hava Konca birinci, genç erkeklerde Fatih Ayvalı birinci, genç kızlar A kategorisinde Fatma Akdi, genç erkekler A kategorisinde Mert Bozkurt birinci oldu. Dereceye giren sporcular Afyonkarahisar’ı Çanakkale’de 5-7 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil edecek.
Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu da müsabakalarda derece elde eden sporcuları tebrik etti.

Bakmadan Geçme