• Haberler
  • Genel
  • Bisikletçiler Afyon'u gezdi – Kocatepe Gazetesi

Bisikletçiler Afyon'u gezdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da özel bir şirket tarafından 'İlk Çağ'dan Günümüze Pedalla' sloganı ile Frig Vadisi Bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turuna katılan 250 kişi kent merkezindeki tarihi yerleri gezerek fotoğraf çekti Afyonkarahisar'ın turizm potansiyeline katkıda bulunmak için bir turizm şirketi tarafından Frig Vadisi Bisiklet Turunun ikincisi düzenlendi. Afyonkarahisar Anıt Park önünden başlayan etkinlikte bisikletçiler kent merkezindeki turistik ve [&hellip]

Bisikletçiler Afyon’u gezdi

Afyonkarahisar’da özel bir şirket tarafından ‘İlk Çağ’dan Günümüze Pedalla’ sloganı ile Frig Vadisi Bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turuna katılan 250 kişi kent merkezindeki tarihi yerleri gezerek fotoğraf çekti

Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeline katkıda bulunmak için bir turizm şirketi tarafından Frig Vadisi Bisiklet Turunun ikincisi düzenlendi. Afyonkarahisar Anıt Park önünden başlayan etkinlikte bisikletçiler kent merkezindeki turistik ve tarihi yerleri gezerek bisiklet turu yaptı.
Afyonkarahisar-Eskişehir karayolunu takip ederek turlarına devam eden Bisiklet ve tarih severler, kent içinde ilgiyle karşılandı. Frig Vadisi Bisiklet Turu Lojistik sorumlusu Hakan Yılmaz, “Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeline katkıda bulunmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz bisiklet turunun bu yıl ikincisini yaptık ve 250 kişi civarında katılım oldu. Bu akşam Ayazin’de çadırlarda kamp yapacağız. Yarın yapılacak Frig Vadisi gezisi ile tekrar kente döneceğiz ve turumuzu sonlandıracağız” dedi.
Bisiklet turunun kent içindeki güzergahlarında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Bazı kavşaklarda trafik akışı kesildi ve bisikletçilere öncelik sağlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme