• Haberler
  • Genel
  • Bisiklet başvuruları başladı – Kocatepe Gazetesi

Bisiklet başvuruları başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına dağıtacağı 555 bisiklet için başvurular başladı 555 BİSİKLET DAĞITILACAKAfyonkarahisar Belediyesi tarafından ailesinin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere bisiklet dağıtımı bu yıl da devam edecek. Uygulamanın ilk kez başladığı 2012 yılında 333, 2013 yılında 444 öğrenciye bisiklet dağıtan Afyonkarahisar Belediyesi, bu yıl ise tam 555 öğrenciye bisiklet dağıtacak. BAŞVURULAR [&hellip]

Bisiklet başvuruları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına dağıtacağı 555 bisiklet için başvurular başladı

555 BİSİKLET
DAĞITILACAK
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ailesinin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere bisiklet dağıtımı bu yıl da devam edecek. Uygulamanın ilk kez başladığı 2012 yılında 333, 2013 yılında 444 öğrenciye bisiklet dağıtan Afyonkarahisar Belediyesi, bu yıl ise tam 555 öğrenciye bisiklet dağıtacak.
BAŞVURULAR BEYAZ MASAYA
Sadece Afyonkarahisar il merkezinde ikamet eden aileleri kapsayan uygulamadan aylık geliri bin 100 lirayı aşmayan aileler yararlanabilecek. Ça-lışamayanlardan ise başvuru sırasında SGK Belgesi istenecek. 1 ile 8. sınıf öğrencilerini kapsayan uygulamadan daha önce Afyonkarahisar Belediyesi’nden bisiklet alanlar yararlanamayacak. Başvurular, Beyaz Masa Birimi’ne yapılacak.
16 Haziran itibariyle başlayan başvurular, 27 Haziran Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Başvuruda istenecek belgeler ise şöyle:
Nüfus Cüzdanı fotokopisi
İkametgâh Belgesi
Karne fotokopisi varsa Takdir,
Teşekkür, Başarı belgesi
Beyaz Masa’dan alınacak başvuru formu
Veli kimlik fotokopisi
Nüfus Kayıt Örneği

Bakmadan Geçme