Birliktir AK Parti’den aday adayı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir AK Parti’den Milletvekili aday adayı oluyor. ESKKK Başkanı Birliktir’in aday adaylığı açıklaması yarın saat 16.30’da Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 2. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki binası önünde geniş katılımla gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar il içi ve il dışından esnaf temsilcilerinin katılımı ile ESOB binası önünde [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir AK Parti’den Milletvekili aday adayı oluyor.

ESKKK Başkanı Birliktir’in aday adaylığı açıklaması yarın saat 16.30’da Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 2. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki binası önünde geniş katılımla gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar il içi ve il dışından esnaf temsilcilerinin katılımı ile ESOB binası önünde yapılacak olan basın açıklamasının ardından Mahmut Emin Birliktir tarafından saat 18.30’da AK Parti İl Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatında bulunulacak.

Geniş katılımla yapılması planlanan basın açıklamasında Birliktir’in tüm esnaf teşkilatlarının milletvekili aday adayı olarak tanıtılacağı öğrenildi.

Haber

Bakmadan Geçme