'Birliktelik önemli' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu tarafından basın mensuplarına bir kahvaltı programı düzenlendi. Program dün sabah dernek binasında gerçekleştirildi.'ÜRETİM VE BİRLİKTELİK VURGUSU'Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Onursal Başkanı ve Türkeli Gazetesi sahibi Hacı Hakkı Özsoy, kaynaşma ve birlikteliği perçinleyen bu organizasyona katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, [&hellip]

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu tarafından basın mensuplarına bir kahvaltı programı düzenlendi. Program dün sabah dernek binasında gerçekleştirildi.
“ÜRETİM VE BİRLİKTELİK VURGUSU”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Onursal Başkanı ve Türkeli Gazetesi sahibi Hacı Hakkı Özsoy, kaynaşma ve birlikteliği perçinleyen bu organizasyona katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, basındaki birlikteliğin son derece güzel olduğunu vurguladı. İlde göreve başladığında iki ayrı dernek olduğuna dikkat çeken Burcu, “İlk geldiğim zaman tabii ki farklılık vardı. Bir dernek bir cemiyet vardı. Bunlar fedakârlıkta bulunarak tek çatı altında birleştiler. Tek çatı altında olmak güzel olaylara vesile oluyor. Bugünkü toplanma amacımız da budur. Daha güzel şeyler üretip birlikte, bir olalım anlayışını hep vurguluyoruz. Birlikten güç doğar. Fikirlerimizi paylaşıyoruz. Yan yana omuz omuza olmak gerçekten çok güzel ve önemlidir. Bu anlamlı gün için emek veren herkese başta Dernek Başkanımız Sezer Küçükkurt olmak üzere teşekkür ediyoruz. Bizleri bir araya getirdi.” dedi.
“AMAÇ BİRARAYA GELEBİLMEK”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, çalışan gazeteciler ve emekçilerle birlikte kamu da görev yapan basından sorumlu il müdürleri ve gazeteci büyüklerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Küçükkurt şöyle konuştu:
“Birlik ve beraberlik içerisinde gazeteci büyüklerimiz, emekçi kardeşlerimiz, çalışan gazeteci arkadaşlarımızla hep beraber bir araya gedik. Derneğimizin kuruluş amaçlarından bir tanesi de zaten budur. Meslektaşlarımızla bir arada olabilmek için her türlü vesileyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün de öyle günlerden bir tanesiydi. Katılan herkese teşekkür ediyor, 2019 yılındaki görev süremiz içerisinde de başarılı çalışmalar diliyoruz.”

Bakmadan Geçme