'Birlikte Karar Vereceğiz”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, meslek odalarına yaptığı ziyarette 31 Mart seçimini kazanması halinde Afyonkarahisar'la ilgili tüm kararların çoğunluğun talebi doğrultusunda verileceğini söyledi. Yağcı, 'Birlikte karar vereceğiz.' dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Çetin İnce, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yağcı’ya İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ı sivil toplum kuruluşları, dernekler, odalar ve şehir halkımızla omuz omuza yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarını ve meslek odalarını yönetime dâhil etmeyen bir belediyenin başarılı olamayacağına inanıyorum. Bu yüzden, kapsayıcı yönetim, herkesin görüşlerine saygı ve eleştirilere açıklık ilkemiz doğrultusunda ilerliyoruz. Herkesin birbirinden öğreneceği bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Birlikte karar vereceğiz.”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sağlık endüstri bölgesi projesi hakkında bilgiler verdi. Uluçay, “Sağlık endüstri bölgesi ülkemizdeki ilk ve tek sağlık turizm bölgesi olacak. Şehrimizi sağlık turizmi konusunda marka haline getireceğiz.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sağlık endüstri bölgesi projesini açıkladı. Başkan Adayı Uluçay, şunları kaydetti: “Şehrimize kazandıracağımız sağlık endüstri bölgemiz sektörel olarak ülkemizdeki ilk ve tek sağlık-turizm bölgesi olacak. Bu projeyle şehrimizi sağlık turizmi konusunda marka haline getireceğiz. Afyonkarahisar’ımıza yerli, yabancı hasta ve yatırımcıları çekecek olan projeyle şehrimizde ekonomik kalkınmanın artmasını da hedefledik. Yaklaşık olarak 836 bin metrekare alan üzerine kuracağımız sağlık endüstri bölgemiz içerisinde ilaç üretim tesisi, tıbbi ve aromatik bitkiler, termal tedavi alanları, fiziksel tedavi alanları da yer alacak. Termal turizm alanında zaten gelişmiş olan şehrimiz sağlık ve termal alanlarında dünyada örnek gösterilecek şehriler arasında yer alacak. Şehrimize kazandıracağımız endüstri bölgesiyle iş imkânlarını genişleterek, istihdamı da artırmış olacağız. İlaveten yatırımcılarımızda, şehrimizin teşvik sisteminde 4. bölgede yer alması sayesinde sektörlerine göre teşvik imkânlarında yararlanmış olacaklar.  Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Haber

Bakmadan Geçme