Birlikspor, Anadolu Selçuklu'yu 1-0 geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da yapan Kocaeli Birlikspor önceki gün Konya Anadolu Selçuklu ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri Atletizm Sahası'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında şiddetli rüzgar futbolu olumsuz etkiledi. Birlikspor kalesine doğru esen sert rüzgar nedeni ile Kırmızı Beyazlılar zor anlar yaşarken, Konya ekibi rüzgarı arkasına alarak mücadele etti.GOL [&hellip]

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da yapan Kocaeli Birlikspor önceki gün Konya Anadolu Selçuklu ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri Atletizm Sahası’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında şiddetli rüzgar futbolu olumsuz etkiledi. Birlikspor kalesine doğru esen sert rüzgar nedeni ile Kırmızı Beyazlılar zor anlar yaşarken, Konya ekibi rüzgarı arkasına alarak mücadele etti.
GOL PENALTIDAN GELDİ
Sağ kanattan yapılan ortada Uğur Işıkal’ın kafa vuruşunda top ceza sahası içindeki rakip savunma oyuncusunun eline çarptı ve Birlikspor pozisyondan penaltı kazandı. Topun başına geçen Umut Kaya, top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Golünü kaydeden Umut sevinicini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
İlk yarının devamında Konya ekibi 2 net gol kaçırırken eski Birliksporlu Ufukhan’ın ayağından penaltı vuruşundan da yararlanamadı. İlk yarı gelişen ataklarda iki ekipte başka gol bulamadı ve ilk yarı 1-0 Birlikspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİNCİ YARIDA GOL OLMADI
İkinci yarıda iki takımda bir birinden net pozisyonları kaçırırken iki ekipte gol bulamadı. Kalecilerin gününde olduğu maçta Birlikspor adına 77. Dakikada Kürşat, 84. dakikada da Mehmet Gürkan’ın şutları direkten döndü. 88’de yine Mehmet mutlak bir gol kaçırırken, Konya temsilcisi Anadolu Selçukluspor da ikinci yarıda akıl almaz 2 gol kaçırdı.
Tüm futbolcuların sınıfı geçtiği maçta Birlikspor’da stoper Emre Balak ve kanat oyuncusu Emre Öztürk oldukça başarılı bir günü geride bıraktı. Günü çift antrenman yaparak geçiren Birlikspor kamptaki 4. hazırlık maçını Kocaelispor’un rakiplerinden Altay ile oynayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme