'Birlik ve beraberlik her zaman önemli'

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret ederek ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Dinar Belediyesi'ni ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği heyetinde Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu, Hisar Gazetesi sahibi Hakan Dilek ve Basın İlan Kurmu Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Selami Çalışkan yer aldılar. Afyonkarahisar basın camiasında [&hellip]

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret ederek ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Dinar Belediyesi’ni ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği heyetinde Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu, Hisar Gazetesi sahibi Hakan Dilek ve Basın İlan Kurmu Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Selami Çalışkan yer aldılar. Afyonkarahisar basın camiasında sürdürülen birlik ve beraberlik çalışmaları hakkında Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a bilgiler veren ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt bu çalışmaların ilçelere de yayılması adına çaba gösterdiklerini dile getirdi. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise birlik ve beraberliğin her ortamda, her toplumda önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Bu birlikteliğiniz için sizleri kutluyoruz. Dayanışma içerisindeki çalışmalarınızın önemli hizmetlere vesile olacağına inanıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme