Birlik ve beraberlik buluşmaları devam ediyor

Sinanpaşa Ovası Belediye Başkanlarının geleneksel hale getirdiği başkanlar toplantısı devam ediyor. Her ay geleneksel olarak düzenlenen başkanlar toplantısı bu ay Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Haber

Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen başkanlar toplantısına Sinanpaşa ilçesine bağlı belediye başkanları katıldı. Toplantıya, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Kadir Örnek’te katılarak Arıtma Tesisi ile alakalı bilgilendirme yaptı. Toplantı da önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler ve etkinlikler hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu.

“YAPILAN VE YAPILACAK HİZMETLERİ ELE ALDIK”

Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan toplantı sonrası yapığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İlçemiz, beldelerimiz ve köylerimizin sorunları, yapılan ve yapılacak hizmetleri ele alarak istişarede bulunduk. Hayırlara vesile olsun inşallah. Toplantıya katılım sağlayan Belde Belediye Başkanlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize, organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme