Birlik ve beraberlik, bahçeyi kurtardı

İscehisar ilçesine bağlı Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Ethem Ural ile muhtar Adem Özpınar’ın dayanışma içinde olması, yıllardır öğrencilerin toz içinde kaldıkları okul bahçesini kurtardı. Okul bahçesinin düzenlemesi yapılan girişimlerle neticelenirken, Okul Müdürü Ethem Ural, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Göreve yeni geldiğimde çocukların bu toz bahçesinden nasıl kurtulabileceğini düşündüm. Köy muhtarı Adem bey parke taşını [&hellip]

Birlik ve beraberlik, bahçeyi kurtardı

İscehisar ilçesine bağlı Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Ethem Ural ile muhtar Adem Özpınar’ın dayanışma içinde olması, yıllardır öğrencilerin toz içinde kaldıkları okul bahçesini kurtardı. Okul bahçesinin düzenlemesi yapılan girişimlerle neticelenirken, Okul Müdürü Ethem Ural, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Göreve yeni geldiğimde çocukların bu toz bahçesinden nasıl kurtulabileceğini düşündüm. Köy muhtarı Adem bey parke taşını ben çözeyim dedi. Bende kum,çimento ve işçiliği üstlendim. Kumun bir kısmını Alpı hazır betondan bir kısmını da Selekler Mozaikten aldık.

Köylü de bu çalışmamıza karşılık işçili-ğini üstlendi. 950 metrekarelik alanı bir haftada tamamladık. Parke çalışmalarını tamamlayarak çocuklarımızı tozdan kurtardık. Şimdi bahçenin çevre düzenlemesini yapacağız. Çevreyi çiçek ve çimlerle donatarak çocukların ruhsal açılımını da sağlamış olacağız.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. (AA)

Bakmadan Geçme