• Haberler
  • Gündem
  • Birlik ve beraberliğimiz pekişti – Kocatepe Gazetesi

Birlik ve beraberliğimiz pekişti – Kocatepe Gazetesi

Gün FM'de İsmail Akar'ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programında 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi esnasında yurt dışında olduğunu söyleyen Başkan Çoban, 'Hemen ilk bulduğumuz uçak ile ilimize döndüm. O tarihten bu yana Demokrasi meydanında nöbet tutmaya devam ediyoruz.İnsanlarımız sıcak, yağmur demeden gecenin çok geç saatlerine kadar alanda demokrasimize sahip çıktığını gösteriyor. Bugün Bakanımız Veysel Eroğlu [&hellip]

Gün FM’de İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programında 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi esnasında yurt dışında olduğunu söyleyen Başkan Çoban, ’Hemen ilk bulduğumuz uçak ile ilimize döndüm. O tarihten bu yana Demokrasi meydanında nöbet tutmaya devam ediyoruz.İnsanlarımız sıcak, yağmur demeden gecenin çok geç saatlerine kadar alanda demokrasimize sahip çıktığını gösteriyor. Bugün Bakanımız Veysel Eroğlu alanda olacak. Pazar günü ise tüm liderlerin katıldığı Yenikapı mitingini Anıtpark a dev ekranlar kurarak canlı yayınlayacağız. Sayın Valimiz ilimizdeki MHP ve CHP il Başkanlarını da bu alana davet etti. Hep birlikte AKÜ’nün sunacağı kahramanlık türküleri ile nöbetimize son noktayı koyacağız. Her akşam içecek ve yiyecek temin ediyoruz. İlk günler belediyemiz karşılıyordu. 3’üncü gün sonrası ilimizdeki işadamları ve işletme sahipleri ile bazı kuruluşlar yoğun destek verdi ve vermeye devam ediyor.Bu vesile ile alana gelerek demokrasimize sahip çıkan vatandaşlarımız başta olmak üzere kumanya katkısı sağlayanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
4 KAHRAMANIMIZ VAR
Darbe sonrası dört kahraman ortaya çıktığını söyleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Birinci kahraman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile sokakları dolduran vatansever halkımızdır.İkincisi başından bu yana darbeye karşı duran siyasi parti liderleri Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğluve bakanlarımız TBMM’deki milletvekillerimizdir. Üçüncüsü ise muhalif görünmesine rağmen darbeye dik duran medya. Son olarak ise Emniyet ve askeri birliklerimiz. Bu yaşananlar birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleşti” şeklinde değerlendirmede bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

BATTI ÇIKTI İHALESİ YAPILACAK

Afyonkarahisar’a yatırımların devam ettiğinin altını çizen Çoban, “Pazartesi günü battı çıktı ihalesi yapılacak. Trafiği azaltmak adına çalışmalarımız sürüyor. Karayolları Parkı açılacak. 35 bin metrekare alana kurulan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı çocuklarımızın hizmetine girecek” dedi.

Bakmadan Geçme