Birlik personeline 250 lira ek ücret ödenecek

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği’nde görevli memur personel için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Sözleşmesi gereği söz konusu personele her ay net 250 lira ek ücret ödenecek Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye ve il özel idarelerinde çalışan sözleşmeli personellerin devlet memurluğu kadrolarına atanması ve çok sayıda kanunda düzenleme öngören Torba Yasa’nın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmasının [&hellip]

Birlik personeline 250 lira ek ücret ödenecek

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği’nde görevli memur personel için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Sözleşmesi gereği söz konusu personele her ay net 250 lira ek ücret ödenecek

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye ve il özel idarelerinde çalışan sözleşmeli personellerin devlet memurluğu kadrolarına atanması ve çok sayıda kanunda düzenleme öngören Torba Yasa’nın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmasının ardından Çevre Hizmetleri Birliği bünyesinde mühendis kadrosuna atanan 3 memur personel için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandığı bildirildi.
Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Burhanettin Çoban ile Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi gereği söz konusu personele her ay net 250 lira ek ücret ödenecek.
Sosyal denge sözleşmesinden faydalanan personellerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Burhanettin Çoban, çalışmalarında başarılar diledi. Çevre Hizmetleri Birlik personeli ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan’a teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme