• Haberler
  • Genel
  • Birlik içinde çalışacağız – Kocatepe Gazetesi

Birlik içinde çalışacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'ı ziyaret etti. Polis teşkilatının da, basınında kamu yararı için gece-gündüz demeden çalıştığını belirten Uçkan, birlik ve beraberlik içinde halkımızın huzuruna katkı sağlanmasını temenni ettiklerini söyledi Geçtiğimiz ay içerisinde Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Uçkan'ı ziyaret eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı MehmehAbdioğulları ve yönetim kurulu üyeleri [&hellip]

Birlik içinde çalışacağız

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ı ziyaret etti. Polis teşkilatının da, basınında kamu yararı için gece-gündüz demeden çalıştığını belirten Uçkan, birlik ve beraberlik içinde halkımızın huzuruna katkı sağlanmasını temenni ettiklerini söyledi

Geçtiğimiz ay içerisinde Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Uçkan’ı ziyaret eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı MehmehAbdioğulları ve yönetim kurulu üyeleri Murat Emre, Volkan Gündüz ve Mejnun Sancak, yeni görevinde başarılar dilediler.
Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ın uzun yıllar polis teşkilatında başarılı çalışmalara imza attığını belirten AGD Başkanı Abdioğulları, “Emniyet Müdürümüz Mustafa Uçkan, yurt içi ve yurt dışı onlarca başarılı operasyonda imzası bulunan birisidir. Kendisinin ilimize atanmasından dolayı büyük memnuniyet duyduk. Yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.
Basın ile polis teşkilatının birlik içinde çalışmasından memnuniyet duyduğunu söyleyen Abdioğulları, halkımızın yararına olan bu uyumun her zaman devam etmesini istediklerini kaydetti.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ise, uzun yıllar görev aldığı polis teşkilatıyla basının her zaman yan yana yürüdüğünü söyledi. Kanunların öngördüğü çerçevede basına her zaman destek olduklarının altını çizen Uçkan, bundan sonrada polis ve basın teşkilatının toplum yararlı çalışmalara imza atacağına inandığını sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme