'Birleşen okullarda tüm önlemleri aldık'

Okul binalarındaki yenileme çalışmaları nedeniyle öğrenime birlikte başlayacak olan okullarda tüm önlemlerin alındığını belirten İl Milli Eğtiim Müdürü Mirac Sünnetçi, 'Öğrencilerimizin giriş çıkışlarından, laboratuvar eğitimlerine kadar her alanda gerekli tüm tedbirleri aldık' dedi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Hayati Duman ile birlikte Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.
“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ İÇİN BÜTÜN HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI”
Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesinin beraber eğitim görecekleri binada, incelemelerde bulunan ve okul idarecilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yaz dönemi boyunca tüm paydaşları ile birlikte el ele vererek okullarda ki hazırlıkların tamamlandığını dile getirdi. Sünnetci, “Bugün Kamil Miras Anadolu Lisemiz ve Süleyman Demirel Fen Lisemizin beraber eğitim gerecekleri binayı baştan aşağıya taradık. Bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Sınıflarımız hazır. Eğitim laboratuvarlarımız hazır. Binanın ana giriş çıkışları dahi ayrı olarak planlandı. Şu anda eğitim- öğretime hazırız. Tekli öğretim için hiçbir sorun olmadan 11 Eylül’de eğitim öğretim dönemine başlayacağız inşallah. Başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz bir eğitim öğretim yılı olması temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme