• Haberler
  • Genel
  • Birinci Amatör Küme’nin istişare toplantısı yapıldı

Birinci Amatör Küme’nin istişare toplantısı yapıldı

Birinci Amatör Küme’nin istişare toplantısı dün yapıldı. Toplantıda ligin 17-18 Eylül tarihlerinde başlatılması kararı alındı Birinci Amatör Ligi’nde mücadele eden bazı kulüplerin yöneticileri ve antrenörleri, dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda yeni sezonda uygulanacak prosedürler masaya yatırıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda saat 16.00’da gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı. [&hellip]

Birinci Amatör Küme'nin istişare toplantısı yapıldı

Birinci Amatör Küme’nin istişare toplantısı dün yapıldı. Toplantıda ligin 17-18 Eylül tarihlerinde başlatılması kararı alındı

Birinci Amatör Ligi’nde mücadele eden bazı kulüplerin yöneticileri ve antrenörleri, dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda yeni sezonda uygulanacak prosedürler masaya yatırıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda saat 16.00’da gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı. Ligin başlama tarihi ise 17-18 Eylül olarak belirlendi. Referans bedelinin son yatırma tarihinden sonra da fikstür ve istişare toplantısının yapılacağı ve bu toplantıda da grupların ve lige katılacak takımların tam netleşeceği ifade edildi. Toplantıya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı başkanlık yaptı. ASKF’de yapılan toplantıda,10 Birinci Amatör Küme Takımı’nın yöneticisi ve antrenörü hazır bulundu.
Referans bedeli yatıran
lige katılmaya hak kazanacak
İstişare toplantısında Birinci Amatör Küme’ye katılacak takımların referans bedellerini yatıracağı son tarih için belli bir gün açıklanmazken Ağustos ayı içerisinde bütün ku-lüplerin referans bedellerini yatırmaları istenildi. Referans bedelini yatıran takımlar lige katılmaya hak kazanacaklar. Şu anda ligde 19 takım bulunuyor. Bu 19 takımdan refe-rans bedelini yatırmayan takımlar lige katılamayacaklar.
19 Takım 3 grupta mücadele edecek
Birinci Amatör Küme İstişare toplantısında, bu sezon Birinci Amatör Lig’de 19 takımın bulunacağı belirtildi. Bu takımlar geçen sezon olduğu gibi 3 grupta mücadele edecekler. Referans bedelini yatıran bu 19 takım, yeni sezonda Birinci Amatör Küme’de yer alacaklar. Toplantıya başkanlık eden ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, takımların sezon boyu yaşadıkları sıkıntılar üzerine bir konuşma yaptı. Futbolun, sporun bir gönül işi olduğunu belirten Küçüksağrıcı, tüm takımlara başarılar diledi. Kulüpler de daha çok maddi sıkıntılardan yakındılar.

Bakmadan Geçme