Birinci Amatör Küme’de 4 maç oynanacak

Birinci Amatör Küme’de gruplarda Play-Off oynamaya hak kazanan ekiplerin belli olmasıyla birlikte heyecan da kalmadı. Bu hafta da zaten Birinci Amatör Küme’de grup maçları tamamlanacak ve belirlenen bir tarihten sonra Play-Off maçlarına geçilecek. Birinci Amatör Küme’nin son haftasında bugün Anıtkaya Belediyespor, Döğer Belediyespor’la Merkez 3 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecekler. Cumartesi günü ligde tek maç [&hellip]

Birinci Amatör Küme'de 4 maç oynanacak

Birinci Amatör Küme’de gruplarda Play-Off oynamaya hak kazanan ekiplerin belli olmasıyla birlikte heyecan da kalmadı. Bu hafta da zaten Birinci Amatör Küme’de grup maçları tamamlanacak ve belirlenen bir tarihten sonra Play-Off maçlarına geçilecek. Birinci Amatör Küme’nin son haftasında bugün Anıtkaya Belediyespor, Döğer Belediyespor’la Merkez 3 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecekler. Cumartesi günü ligde tek maç oynanacak.
Pazar günü ise ligde üç maç oynanacak. Saat 12.00’de Merkez 3 nolu Saha’da Akcinspor ile Gömü Gençlik Spor ekipleri kozlarını paylaşacak. Geri kalan 2 maç da merkez dışındaki sahalarda oynanacak. Salar’da Salar Belediyespor ile Tatarlı Gençlik Spor ekipleri karşı karşıya gelecekler. Saat 14.00’te Çay İlçe Stadı’ndaki maçta da Çay Çağlayan Belediyespor ile Bayatspor karşılaşacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme