• Haberler
  • Genel
  • Birinci Amatör Küme başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Birinci Amatör Küme başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Birinci Amatör Küme’de ilk hafta müsabakaları bugün oynanacak maçlarla başlayacak Birinci Amatör Küme başlıyor. Bu sezon iki grupta 15 takımın mücadele edeceği Birinci Amatör Küme Futbol Ligi'nde 2013-2014 sezonu, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Bugün 12.00’de oynanacak Fethibey Belediyespor-Şuhut Hisar Belediyespor müsabakasıyla başlayacak Birinci Amatör Küme’de yarın oynanacak maçlarla ilk hafta tamamlanacak. Bugün Fethibey Belediyespor ile [&hellip]

Birinci Amatör Küme başlıyor

Birinci Amatör Küme’de ilk hafta müsabakaları bugün oynanacak maçlarla başlayacak

Birinci Amatör Küme başlıyor. Bu sezon iki grupta 15 takımın mücadele edeceği Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2013-2014 sezonu, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Bugün 12.00’de oynanacak Fethibey Belediyespor-Şuhut Hisar Belediyespor müsabakasıyla başlayacak Birinci Amatör Küme’de yarın oynanacak maçlarla ilk hafta tamamlanacak. Bugün Fethibey Belediyespor ile Şuhut Hisar Belediyespor arasında oynanacak müsabaka, saat 12.00’de Merkez 2 nolu Saha’da oynanacak. Bugün oynanacak bir diğer maç ise Tatarlıspor-Taşoluk Belediyespor arasında oynanacak. Bu müsaaka da saat 14.00’te başlayacak ve Dinar İlçe Stadı’nda oynanacak.
BU YIL MAÇLAR
2 GRUPTA OYNANACAK
Birinci Amatör Küme’de bu yıl müsabakalar iki grupta oynanacak. Gruplar ise şu şekilde:
A Grubu: Taşoluk Belediyespor, Anıtkaya Belediyespor, Tatarlıspor, Fethibey Belediyespor, Gezlerspor, Dazkırı Belediyespor ve Şuhut Hisar Belediyespor.
B Grubu: Sadıkbeyspor, Akçinspor, Bayatspor, Kayıhan Belediyespor, Mahmutköyüspor, Çay Çağlayan Belediyespor, Değirmenayvalıspor ve Ahmetpaşaspor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme