'Birileri sefa birileri cefa çekiyor'

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Anıtkaya Kasabasını ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Uysal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ekonomide istikametini kaybettiğini ve bunu her bir bireyin yaşadığını söyledi.Türkiye'nin yanlış politikalar yüzünden içerden ve dışarıdan operasyona açık hale getirildiğini belirten Uysal, 'Bunun yanlışların bedelini insanlarımız ödemektedir. Özellikle Suriye'de yaşanan olaylar Türkiye'nin yanlış siyasetinin gelişmesi olarak Türkiye'nin [&hellip]

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Anıtkaya Kasabasını ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Uysal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ekonomide istikametini kaybettiğini ve bunu her bir bireyin yaşadığını söyledi.
Türkiye’nin yanlış politikalar yüzünden içerden ve dışarıdan operasyona açık hale getirildiğini belirten Uysal, “Bunun yanlışların bedelini insanlarımız ödemektedir. Özellikle Suriye’de yaşanan olaylar Türkiye’nin yanlış siyasetinin gelişmesi olarak Türkiye’nin orta ve uzun vadede güvenliğini ciddi manada etkileyebilecek pek çok gelişmelere gebedir. PKK Türkiye’nin yanlış siyasetinin gelişmesi olarak bir takım uluslararası güçlerin bölgede özel güvenlik şirketi haline getirilerek Türkiye’nin içerisinde bir takım hedefler ortaya koymuşken Suriye’nin kuzeyinde özerk bir alan Birleşik Devletlerin desteğiyle inşa ettiğini görüyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme