Biri Emirdağ'ı durdursun

Emirdağspor, Salar Belediyespor engelini de 5-2 ile geçti. 6 puanlık fark yakalayan Emirdağspor, ikinci sırada yer alan Salar Belediyespor ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı   Süper Amatör Lig'de şampiyonluk için mücadele eden Emirdağspor, ligin 5. haftasında Salar Belediyespor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Salar Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 5 gol [&hellip]

Emirdağspor, Salar Belediyespor engelini de 5-2 ile geçti. 6 puanlık fark yakalayan Emirdağspor, ikinci sırada yer alan Salar Belediyespor ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Emirdağspor, ligin 5. haftasında Salar Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Salar Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 5 gol bulan Emirdağspor maçı da 5-2 kazandı.
Emirdağspor, Salar Belediyespor’u 58. Emrah (penaltı), 62. Kadir, 73. Hüseyin, 87. Aykut ve 90. Ramazan’ın golleriyle 5-2 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti. Ligde 5 hafta sonunda en yakın rakibine 6 puan fark atan Emirdağspor şampiyonluk yolunda da önemli bir avantaj yakaladı.
Salar Belediyespor’un gollerini ise 17 ve 20. dakikalarda Mahmut kaydetti. Salar Belediyespor ise haftayı puansız kapatarak 9 puanda kaldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme