• Haberler
  • Spor
  • 'Bireysel hatalarla kaybettik' – Kocatepe Gazetesi

'Bireysel hatalarla kaybettik' – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Bu maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, 'Maçın hemen başında gol yedik bu gol biraz bizi demoralize etti. Daha sonra toparladık ve istediğimiz golü bularak ilk yarıyı beraberlik ile [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Bu maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, “Maçın hemen başında gol yedik bu gol biraz bizi demoralize etti. Daha sonra toparladık ve istediğimiz golü bularak ilk yarıyı beraberlik ile tamamladık. İkinci yarıda aleyhimize çalınan penaltı bütün maçın kaderini değiştirdi. Rakibimiz zaten iyi bir ekip kurmuş, tesislerinden de belli oluyor inşallah başarı da gelir, Afyonspor’u tebrik ederiz. Bizim bireysel hatalarımızdan dolayı bu farklar meydana geldi. Fakat Afyon’un daha iyi oynaması gerektiğini düşünüyorum” ifadesine yer verdi.
Penaltı pozisyonunu değerlendiren Çalışkan, “Oyuncumla görüştüm hiç dokunmamış rakip oyuncu kendisini atmış. Zaten sarı kartı vardı ikinci sarıdan kırmızı kartı görünce penaltı çalındı. Maçın kaderi oradan değişti biz artık önümüzde bakacağız. Çok daha iyi olacağız, eksilerimizi artılarımızı görerek ilerleyeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme