Bireysel emeklilik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Sultandağı MYO konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, bireysel emeklilik sisteminin faydalarını aktarmak ve Sultandağı MYO öğrencilerinin kariyer planlarına yön vermek amacıyla sigorta sektörü temsilcileri ve yöneticileri bir araya geldi.Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, etkinliğe yaptıkları katkılardan ötürü AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem'e ve Başkan Yardımcısı Samiye Hancıoğlu'na teşekkür [&hellip]

Sultandağı MYO konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, bireysel emeklilik sisteminin faydalarını aktarmak ve Sultandağı MYO öğrencilerinin kariyer planlarına yön vermek amacıyla sigorta sektörü temsilcileri ve yöneticileri bir araya geldi.
Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, etkinliğe yaptıkları katkılardan ötürü AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem’e ve Başkan Yardımcısı Samiye Hancıoğlu’na teşekkür etti.
Sultandağı MYO olarak yapılan tüm etkinliklerde AFSAD’ın maddi ve manevi destekler sağladığını ifade eden Karayormuk, “Sultandağı MYO Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencileri Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili merak ettikleri konuları sektörünün en yetkili isimleriyle bir araya gelerek, onlara yüz yüze sorma fırsatı yakaladılar. Aynı zamanda okudukları bölümden mezun olduklarında sektörle ilgili kariyer planlaması için hangi adımları takip etmeleri gerektiğini katılımcılara sorular sorarak bilgi aldılar” diye konuştu.
Etkinliğin sonunda Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk tarafından sunumlar gerçekleştiren sektör temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme