Birer puan ekiplere yaramadı

Ligin 19. hafta maçında rakibi Adanaspor'u Afyonkarahisar'da ağırlayan Eskişehirspor, rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Aldığı beraberlik sonrasında puanını 10'a çıkaran Eskişehir'in ligin son sırasındaki yeri değişmedi   TFF 1. Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, stadyumundaki tadilat nedeniyle Adanaspor'u Afyonkarahisar'da konuk etti. Maçın başından sonuna kadar gelişen ataklarda iki ekipte gol bulamazken maç başladığı gibi 0-0 berabere [&hellip]

Ligin 19. hafta maçında rakibi Adanaspor’u Afyonkarahisar’da ağırlayan Eskişehirspor, rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Aldığı beraberlik sonrasında puanını 10’a çıkaran Eskişehir’in ligin son sırasındaki yeri değişmedi

TFF 1. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, stadyumundaki tadilat nedeniyle Adanaspor’u Afyonkarahisar’da konuk etti. Maçın başından sonuna kadar gelişen ataklarda iki ekipte gol bulamazken maç başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.
Eskişehir, aldığı 1 puanla puanını 10’a çıkardı. Adanaspor ise 13 olan puanını 14’e yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada Adanaspor’un geliştirdiği atakta Eren Keleş’in ceza alanına gönderdiği topta arka direkte topla buluşan Furkan Özçal’ın vuruşunda top auta gitti.
40. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında topla ceza alanına giren Alperen’in pasında ceza alanı sağ çaprazından Mehmet Feyzi’nin ortasında ön direkte kafayı İbrahim Halil Öner’in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
45+3. dakikada Eskişehirspor’un geliştirdiği atakta sağ kanattan Furgan Polat’ın ceza alanına ortasında Mete Kaan Demir’in vuruşunda top üstten auta gitti.
62. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında rakiplerinden kurtularak ceza alanı ön çizgisine yaklaşan Alperen’in sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.
82. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Yakup’un pasında topla buluşan Alperen’in şutunda top kaleci İrfan Can’da kaldı.
88. dakikada gelişen Adanaspor atağında sol kanattan Bagayoko’nun ortasında penaltı noktası üzerinde Serges Flavıer Mbılla Etame’nin kafa vuruşunda kaleye giden topu kaleci Ekrem kornere çelerek mutlak golü önledi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Haftaya 9 puanla son sırada giren Eskişehirspor puanını 10’a yükseltirken, 16. sıradaki Adanaspor da puanını 14’e yükselterek haftayı 1’er puanla tamamladı.

“Beraberlik iki takımada yaramadı”

TFF 1. Ligin 19. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile Adanaspor golsüz beraberlikle 1’er puanı paylaştı. Maç sonrasında iki teknik adam da beraberliğin takımlara yaramadığını belirtti.
“ÖNÜMÜZDE 15 MAÇIMIZ DAHA VAR”
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kazanmak istediklerini fakat alınan 1’er puanın iki takımada yaramadığını söyledi. İpekoğlu, “Açıkçası kazanmak düşüncesiyle gelmiştik ama maalesef 1 puan ile yetinmek zorunda kaldık. Her iki takım açısından da çok kritik bir maçtı. Her iki takım da kazanma arzusu içerisindeydi. Maç sonuna bakıldığında ise 1’er puan iki takıma da yaramadı. Bu maç geride kaldı ve yapılacak bir şey yok. Önümüzde 15 tane maç var. Özellikle bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Osmanlıspor maçı daha fazla önem arz ediyor, kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Umalım ve dileyelim Osmanlıspor maçında 3 puanı görürüz.” dedi.
“BU OYUNCU GRUBUYLA GURUR DUYMALIYIZ”
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı nedeniyle kısıtlı bir kadroyla mücadele ettiklerini ifade ederek; “Bugün gönül isterdi ki galip gelelim. Öncelikle oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İlk 45 dakikada rakibimize sadece 1 pozisyon verdik. Oyunu forse eden, mücadele eden bir takımımız vardı. İkinci yarıda da aynı çizgide devam ettik. Oyuncularıma şunu söyledim, gerçekten yerli ve Milli oyuncular. Gerçekten mücadele anlamında da iyi işler yapan özverili oyuncular. Eskişehirspor’u, Eskişehirspor armasını, bayrağını gerçekten seven, gururla taşıyan genç kardeşlerimiz. Elimizde kadro derinliğimiz yok. Fedakarca mücadele eden sakat sakat oynayan oyuncularımız ve oynatamadığımız oyuncularımız var. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Ama ben oyuncularımdan gerçekten çok memnunum, Eskişehirspor taraftarının da gurur duyması lazım. Bizi buraya kadar gelip destekleyen Eskişehirspor taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum. Ben 3 haftadır Eskişehirspor Teknik Direk-törü olarak görev yapıyorum. Boluspor deplasmanında 1 gol yemiştik, 2 haftadır da gol yemiyoruz. İlk yarıda 30’a yakın gol yiyen bir takım 2 haftadır gol yemiyor. Takım halinde oynamak ve takım halinde savunma yapmak ve kazandığımız topları da iyi kullanmak istiyorduk. Ben elimdeki oyunculara göre sistemimi kurdum yapacak da bir şeyim yok. Ben oyuncularımdan ve verdikleri mücadeleden dolayı çok memnunum.” dedi.

Bakmadan Geçme