Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birdane’ye yeni görev

Prof. Dr. Alparslan Birdane,

Prof. Dr. Alparslan Birdane, Acıbadem Hastanelerinin Eskişehir şubesinde Kardiyoloji bölümünde göreve başladı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nden olan hemşehrimiz Prof. Dr. Alparslan Birdane, Acıbadem Hastanelerinin Eskişehir şubesinde Kardiyoloji bölümünde göreve başladı.
Birdane, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan vekili olarak görev yaparken 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası üniversiteden ihraç edilen ve tutuklanmamak, mağdur oluşturmak intikam almak amacıyla itirafçı adı altında ifade veren FETÖ’cülerin kendisini “Kur’an okunan bir toplantıda görüldüğü” beyanı üzerine FETÖ/PDY ile ilişkilendirilme iddiasıyla yargılanmış ve bu süreçte OHAL kapsamında kamu görevinden çıkartılmıştı. Mahkemesi sürerken FETÖ’cülerin kendi aralarında 2015 yılında yaptığı gizli bazı yazışmalar ortaya çıkmış ve burada Alparslan Birdane isminin açıkça yazılarak “kendilerinin karşısında olduğu ve onları üniversiteye almadığı” şeklinde geçen somut ifadeler lehte olacak şekilde mahkeme tarafından dosyaya konulmuştu. Şubat ayında gerçekleştirilen duruşma sonunda suçsuz olduğu ispatlanarak, mahkeme kararıyla beraat etmişti.
Dosyasının OHAL Komisyonunda gö-revine geri iadesi için incelenme sırasını bekleyen Prof. Dr. Alparslan Birdane, Acıbadem Hastanelerinin Eskişehir şubesinde Kardiyoloji bölümünde göreve başladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti