• Haberler
  • Genel
  • Birdane'den AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Birdane'den AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri AGD’yi ziyaret etti Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanıma Derneği (AGD) Başkanı Canser Kuzu'yu ziyaret eden Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman Birdane, çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.Türk Ocakları olarak vatanına milletine hayırlı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Birdane, Türk Ocaklarının kapısının vatanını [&hellip]

Birdane’den AGD'ye ziyaret

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri AGD’yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanıma Derneği (AGD) Başkanı Canser Kuzu’yu ziyaret eden Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman Birdane, çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.
Türk Ocakları olarak vatanına milletine hayırlı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Birdane, Türk Ocaklarının kapısının vatanını ve milletini seven herkese açık olduğunu söyledi.
Türk Ocakları’nın herhangi bir siyasi görüşe destek vermediğini ifade eden Birdane, ocağın siyaset üstü bir kurum olduğunun altını çizdi. Türk Ocakları’nın çalışmalarını iyi bildiğini belirten AGD Başkanı Canser Kuzu ise basın olarak yapılan iyi ve güzel işlere her zaman destek verdiklerini belirterek, Türk Ocakları faaliyetlerine de destek vereceklerini söyledi.
Ziyarette Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman’a yönetim kurulu üyeleri Mehmet Süzme, Salih Eray, Erol Öztürk ve Ömer Yuran da eşlik etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme