• Haberler
  • Genel
  • Bir yılın stresini attılar – Kocatepe Gazetesi

Bir yılın stresini attılar – Kocatepe Gazetesi

TED Afyon Koleji, birbirinden güzel etkinliklere imza attı. Kolej'in öğrencileri hem gelecek yıl için moral depoladı, hem de bir yılın stresini attı TED Afyon Koleji 1'inci sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmenin sevincini velileriyle paylaştı. Okuma-yazma sürecini özetleyen “Hayalimiz Gerçek Oldu” skecini başarıyla canlandıran öğrenciler, beden farkındalığını, müzik ve hareketlerle birleştirerek step gösterilerini sergilediler. TED Koleji [&hellip]

Bir yılın stresini attılar

TED Afyon Koleji, birbirinden güzel etkinliklere imza attı. Kolej’in öğrencileri hem gelecek yıl için moral depoladı, hem de bir yılın stresini attı

TED Afyon Koleji 1’inci sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmenin sevincini velileriyle paylaştı. Okuma-yazma sürecini özetleyen “Hayalimiz Gerçek Oldu” skecini başarıyla canlandıran öğrenciler, beden farkındalığını, müzik ve hareketlerle birleştirerek step gösterilerini sergilediler. TED Koleji öğrencileri halk danslarıyla anne-babaları duygulandırdı.
ANA SINIFLARI ALKIŞLANDI
Anasınıfları geleneksel yılsonu programları da TED Afyon Koleji’nde görkemli sunumları ile gerçekleşti. Gecede TED Kolejli minikler harmandalı, bale, vals, müzikli dramatizasyon ve İngilizce etkinlikleri ile büyük alkış topladılar.
ÖĞRENCİLERE TEBRİK
TED Afyon Koleji 8’inci sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenleri Güral Termal Otel’de gerçekleşti. Gece öğrencilerin ihtişamlı meşale yürüyüşü ile başladı. Rueda dansı ve zeybek oyunu ile izleyicilerden büyük alkış alan mezun öğrenciler sertifikalarını öğretmenlerin ellerinden aldılar. Okul Müdürü Özbay; mezun vermeye başladığı yıldan beri SBS sınavlarında İl Birinciliğini bırakmayarak spor ve sanatsal başarılara da imza atan öğrencileri, hafta sonları dahil okulda öğrencileri ile olan öğretmenleri kutladı, öğrenci velilerini tebrik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme