Bir yastıkta yarım asır mutluluk

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Aile Haftası nedeniyle yaptığı bir dizi etkinlikler arasında yer alan 'Bir Yastıkta Yarım Asır' adlı bir program Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve merkez Kasaba ve Köyler ile mahallelerde yaşamlarını sürdüren evliliğinin 50. yılını tamamlamış yaşlı çiftler ile yeni evlenen [&hellip]

Bir yastıkta yarım asır mutluluk

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Aile Haftası nedeniyle yaptığı bir dizi etkinlikler arasında yer alan ‘Bir Yastıkta Yarım Asır’ adlı bir program Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve merkez Kasaba ve Köyler ile mahallelerde yaşamlarını sürdüren evliliğinin 50. yılını tamamlamış yaşlı çiftler ile yeni evlenen genç çiftler akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Korel Termal Otelde gerçekleştirilen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkm. Alb. Gökhan İsmet Gülmez ve Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Av. Burhanettin Çoban ve Emine Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Vali Yardımcıları Ali Şanlıer, Akgün Corav, Ali Muhittin Varol, Adem Uslu ve eşleri, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit ve eşleri ile evliliğinin 50. yılını tamamlamış ve yeni evlenmiş çiftler katıldılar.
Vali İrfan Balkanlıoğlu gecede yaptığı konuşmada; “Bilhassa gençlerimizin yaptığı bir hata var. Birbirlerini anlamak dinlemek yerine, kavganın boyutlarını büyütüyor ve ailelerini de bu işe katarak geri dönülmez bir yola giriyorlar. Tabi huzursuzluğun olduğu evde çocuklarda perişan oluyorlar. Sonuç olarak bilhassa çocuklar olmak üzere tüm aile bireyleri çok kötü durumlara düşüyorlar. Bu yüzden insanlar birbirlerini anlamalı, ailelerine saygı duymaları ve onu koruyup gözetmek için emek sarf ederek, çaba göstermelidirler. Böylece aile daha sağlam olacağı gibi toplumumuzda sağlam temeller üzerinde varlığını devam ettirecektir” dedi.
Evliliklerinde 63 yılını tamamlamış olan Salar Kasabasından Halil-Zeliha Karaman çifti ile Osman-Nazik Fidan, Örnekevler Hasan-Fatma Kocaçil çiftinin yerine Örnekevler Muhtarı İrfan Yetişkin ve Büyükkalecik Kasabasından Eyüp-Nazike Kumru çiftlerine Vali Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme