Bir tiyatro oyunu daha – Kocatepe Gazetesi

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, “Benimle Delirir Misin” oyunundan sonra, “Haydi Hayırlısı” isimli oyununu da Afyonkarahisar’da sahneleyecek Afyon Kariyer Merkezi ve Afyon Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) işbirliğiyle Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, “Haydi Hayırlısı” oyunu ile Afyonkarahisar seyircisinin karşısına çıkacak. Daha öncede “Benimle Delirir Misin?” adlı tiyatro oyununu Afyonkarahisar halkının beğenisine sunan Afyon Genç Atılımcılar Derneği, bu kez de [&hellip]

Bir tiyatro oyunu daha

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, “Benimle Delirir Misin” oyunundan sonra, “Haydi Hayırlısı” isimli oyununu da Afyonkarahisar’da sahneleyecek

Afyon Kariyer Merkezi ve Afyon Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) işbirliğiyle Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, “Haydi Hayırlısı” oyunu ile Afyonkarahisar seyircisinin karşısına çıkacak.
Daha öncede “Benimle Delirir Misin?” adlı tiyatro oyununu Afyonkarahisar halkının beğenisine sunan Afyon Genç Atılımcılar Derneği, bu kez de “Haydi Hayırlısı” oyunu ile Afyonkarahisarlı tiyatro severlerin karşısına çıkacak.
Afyon Kariyer Genel Koordinatörü ve Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak, “2 perdelik komedi türündeki tiyatro oyunu, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 20’de Afyon Rehberlik Araştırma Merkezi Salonu’nda tiyatro severlerle buluşturacağız. Sinema ve tiyatronun sevilen ismi Cengiz Küçükayvaz, beraberindeki oyuncular Züleyha ve Tarık Karyağdı, Hande Gürak ile Eray Türk, oyundaki rolleri ile Afyonkarahisar’lılara kahkaha tufanı yaşatacaklardır. Cengiz Küçükayvaz Tiyatro Sahnesi’nin yapımcılığında düzenlenen kahkahaların eksik olmadığı bu keyifli yapıma tüm tiyatro sevenler davetlidir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme