Bir takımın 3. Lige çıkması gerekiyor

Gelecek sezon hazırlarına başladıklarını belirten Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor Başkan Yardımcısı Abdullah Zeybek, oyuncuların bulunduğu listeyi oluşturduklarını bu liste üzerinde çalışmaların başladığını aktardı. Zeybek, 'Antrenörümüz Ahmet Başkurt ve Futbolcu İzleme Komitesi'nin belirlediği futbolcularla görüşme halindeyiz. Şuhut'a yakışır, takımımız için güzel mücadeleyi verecek kadro kuracağız. En kısa sürede de çalışmalara başlayacağız' diye konuştu.'3 TAKIM AFYONKARAHİSARFUTBOLU İÇİN [&hellip]

Bir takımın 3. Lige çıkması gerekiyor

Gelecek sezon hazırlarına başladıklarını belirten Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor Başkan Yardımcısı Abdullah Zeybek, oyuncuların bulunduğu listeyi oluşturduklarını bu liste üzerinde çalışmaların başladığını aktardı. Zeybek, “Antrenörümüz Ahmet Başkurt ve Futbolcu İzleme Komitesi’nin belirlediği futbolcularla görüşme halindeyiz. Şuhut’a yakışır, takımımız için güzel mücadeleyi verecek kadro kuracağız. En kısa sürede de çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.
“3 TAKIM AFYONKARAHİSAR
FUTBOLU İÇİN ÖNEMLİ”
Afyonkarahisar’da 3 takımın bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de birlikte mücadele edeceğine dikkat çeken Hisar Belediyespor Başkan Yardımcısı Abdullah Zeybek, “Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Afyonkarahisar’ı 3 takım olarak temsil edeceğiz. 3. Ligden gelen Sandıklıspor, BAL’dan İscehisarspor ve Süper Amatör Lig şampiyonu olarak Hisar Belediyespor olarak BAL’da birlikte mücadele edeceğiz. Diyeceğim şey şu, herkes şampiyonluk için oynayacak. Fakat bir şampiyon olacak. AFJET Afyonspor BAL’daki ilk senesinde tek takım olarak mücadele etti. İkinci senesinde İscehisarspor’la birlikte mücadele verdi. Şimdi ise 3 takım var ve bu sene şampiyon olacak takım bu üç takım arasından çıksın. Bizim isteğimiz Sandıklıspor, İscehisarspor ve Hisar Belediyespor’un yanında en büyük kazancı Afyonkarahisar Futbolu alsın. Birlik ve beraberlik içinde kazanan futbol, şampiyon Afyonkarahisar futbolu olsun. 3 takımın mücadele edeceği bu sezonun sonunda 3. Lige yine Afyonkarahisar takımı çıksın. 2016-17 sezonu sonunda kazanan Afyonkarahisar futbolu olsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme