Bir Söylenti : 2 Takım Lige Çıkmayacak

Süper Amatör Lig’de başarılı sezonu tamamlayan Kocaöz Belediyespor ve 1. Amatör Ligi Play-Off Grubu’ndan ikinci olan Dişli Belediye Hibritspor lige çıkmayacağını ifade etmiş. Fakat iki takımın da resmiyette attığı bir adım yok

Spor camiasında konuşulan iki takım lige katılmayacağını sözlü olarak dile getirmiş. Süper Amatör  Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve ligi ikinci sırada tamamlayan Kocaöz Belediyespor, 22 maçta 18 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sandıklıspor’un şampiyon olduğu sezonda ikinci olan Kocaöz Belediyespor’da işler karışık. Kocaöz Belediye lige katılmayacağını söyleyerek sezona çıkmayacağını dile getirmiş. 1. Amatör Lig’de Play-Off’larda ikinci olan Dişli Belediye Hibritspor ise Süper Amatör Lig’e katılmayacağını beyan etmiş. İki takımdan da sözlü olarak lige katılmayacağı dile getirilirken yazılı olarak bir girişim gerçekleşmemiş durumda.

Haber

LİGE KATILMAZLARSA

Süper Amatör Lig’in 12 takımla lige çıkması için sezonu planlayan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kocaöz ve Dişli’nin Lige katılmaması halinde ise 1. Amatör Lig Play-Off Grubunda 4. ve 5. olan Çakırköy Gençlikspor ve Mahmutköyü 1453 Gençlikspor takımlarına çağrı yapacak. Çakırköyü ve Mahmutköyü takımlarından biri lige katılmak istemezse Grup’ta 6. olan Evcilerspor’a çağrı yapılacak.

Bakmadan Geçme