Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir şanssızlık yaşıyoruz”

AFJET Afyonspor, ligin 26.

AFJET Afyonspor, ligin 26. haftasında Ankara deplasmanında Başkent Akademi Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Cumartesi günü oynanması planlanan maç Pazar günü saat 14.30’a alındı. Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, 4 oyuncunun sakatlığından bahsederek, “Bir şanssızlık yaşıyoruz ama forma şansı az bulan gençlerimiz de sahada istekli ve arzulu oynamaya başladı.” dedi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 26. haftasında Başkent Akademi Futbol Kulübü’ne (BAK) konuk olacak. Daha önce 29 Şubat Cumartesi günü oynanması planlanan maç Ankara’daki maçlardan dolayı 1 Mart’ta saat 14.30’da oynanacak.
“GENÇLERİMİZİN TAKIMA KATKI SUNACAKLARINA İNANIYORUM”
Maçtan önce açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, takımdaki sakatlığı ve kart cezası bulunan oyuncular hakkında bilgi verdi. Teknik Adam Özgün, “Şanlıurfaspor maçında Oktay Kancı skor 4-0 iken attığı depar sırasında arka adalesinde bir sıkıntı oluşmuştu. Kulüp doktorumuz bu haftaya hazır olacağını söyledi. Ancak fizik kondisyon anlamında ne kadara hazır olur bilemiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İsmet Benli’nin ayak parmağında bir kırık mevcut. Onun da daha önce bir ayak parmağı kırılmıştı. Son sakatlığı da bu parmağın yanındaki bir başka parmakta kırık mevcut. Yüz yılda bir rastlanabilecek bir durum bu kadar şanssızlık olamaz. Kart cezalısı olan Onur Ramazan Toprak ve Ali Kılıç’ın cezaları bitti. Ramazan Kuzu’nun da sentetik sahada çalışırken bileğinde bir burkulma olmuştu tedavisi sürüyor. Aykut Uluç’un da Samsunspor maçında aldığı darbe sonucunda kaburga kemiğinde bir kırık oluşmuştu. Tedavisi sürüyor ve bir süre daha forma giymesi zor. Bir şanssızlık yaşıyoruz ama forma şansı az bulan gençlerimiz de sahada istekli ve arzulu oynamaya başladı. Tüm oyuncuların iyi performansına ihtiyacımız var. Gençlerimizin de her gün üzerine koyarak devam edeceklerine ve bu takıma katkı sunacaklarına inanıyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti