Bir rüya gerçek oluyor – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’le birlikte İstiklal Tanıtım Merkezi’nin temellerini atacak Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 26 Ağustos Tabiat Parkı'na, Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı'nın bütün gerçekliği ile anlatılmasını ve o günkü şartların çok daha iyi anlaşılmasını sağlayacak Başkomutan Tarihi Milli Parkı İstiklal Tanıtım Merkezi'nin temelini atıyor. Orman ve [&hellip]

Bir rüya gerçek oluyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’le birlikte İstiklal Tanıtım Merkezi’nin temellerini atacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 26 Ağustos Tabiat Parkı’na, Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı’nın bütün gerçekliği ile anlatılmasını ve o günkü şartların çok daha iyi anlaşılmasını sağlayacak Başkomutan Tarihi Milli Parkı İstiklal Tanıtım Merkezi’nin temelini atıyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatı ve takipleri ile 2011 yılında planlama ve hazırlık çalışmalarına başlanan İstiklal Tanıtım Merkezi ile milli mücadele dönemi Türkiye’ de ilk defa üç boyutlu sunum tekniği ile ziyaretçilere anlatılacak.
9 MİLYON LİRA
18 bin m2 yeşil alan, 3 bin 500 metrekarelik otopark alanı, 3 bin 36 metrekarelik inşaat alanı olmak üzere toplam 28 bin 206 metrekarelik alandan oluşan Panoramik Müze’nin temel atma merasimi yarın BVeysel Eroğlu’ nun iştirakleri ile gerçekleştirilecek. Yaklaşık 9 milyon liraya mal olacak bu geçmişi geleceğe taşıyan eşsiz sanat eserinin 2016 yılında hizmete alınması hedefleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme