• Haberler
  • Genel
  • Bir oy sonucu değiştirir – Kocatepe Gazetesi

Bir oy sonucu değiştirir – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser seçimlerde sandıklara sahip çıkmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Biz AK Parti olarak bir tek oyun bile ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz” dedi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser Sandık Kurulları toplantısının ardından bir değerlendirmede bulundu. Eser, “AK Parti sandıklara sahip çıkan teşkilat olarak göreve hazır” dedi.AK Parti [&hellip]

Bir oy sonucu değiştirir

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser seçimlerde sandıklara sahip çıkmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Biz AK Parti olarak bir tek oyun bile ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz” dedi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser Sandık Kurulları toplantısının ardından bir değerlendirmede bulundu. Eser, “AK Parti sandıklara sahip çıkan teşkilat olarak göreve hazır” dedi.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda tüm ülke genelinde gerçekleştirilen “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” projesi çerçevesinde AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçce teşkilatı da bir araya geldi.
Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da oy kullandıkları sandıklarda görevli yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiği toplantılarda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıklara sahip çıkılması noktasında yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Toplantıya ilişkin bilgiler veren AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “AK Parti olarak başarılarımızın temelinde yatan en önemli husus sandıklara sahip çıkmamızdır. Bu hassasiyetten hareketle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” projesi çerçevesinde Afyonkarahisar ve ilçelerindeki sandıklarda bulunan yönetim kurulu üyelerimiz düzenledikleri toplantılarda istişarelerde bulundular. AK Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimde de sandıklara sahip çıkan bir teşkilat olarak göreve hazırdır” dedi. Eser seçimlerde bir tek oyun bile önemli olduğuna dikkat çekerek “2009 yılındaki mahalli idareler seçimlerinde Merkez İlçe olarak birkaç oyla kaybettiğimiz beldelerimiz oldu. Ancak bu seçimde birkaç oyla kazandığımız beldelerimiz de oldu. Bu gösteriyor ki bir oy bile seçimi kazandırır ya da kaybettirir. Bu hususta merkez ilçe teşkilatı olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz ve inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Merkez İlçe teşkilatı en iyi sonucu alacaktır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme