Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Meslek Grubuna Zorunlu Tatil Geliyor

Ticaret Bakanlığı’nın kararı doğrultusunda bir meslek grubu haftalık tatil günü sistemine geçecek.

Ticaret Bakanlığı'nın kararı doğrultusunda

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret ederek berber ve kuaförlerin izin günleri düzenlemesi hakkında bilgi verdi.

Uygur, 2022 yılının sonunda zorunlu tatil günü uygulamasının kararlaştırıldığını, ancak kararın yürürlüğe girmesinin 1 Temmuz 2024’e ertelendiğini belirtti.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tatil günleri kararının Oda üyeleri tarafından verilmesinin uygun olacağını kaydetti.

ÜYELERE DANIŞILACAK

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, www.kocatepegazetesi.com’a yaptığı açıklamada “Biz 2022’de üyelerimize hangi gün izin kullanmak istediklerini sormuştuk. Berber ve kuaför üyelerimiz Pazar gününde karar vermişlerdi. Sayın Valimiz’in uygun görmesi ile üyelerimize tekrar bu konuyu soracağız. Tüm üyelerimize mesaj attık. Yarın ve Cuma mesai bitimine kadar izin günleri formumuzu doldurmalarını istedik. Tüm üyelerimizi Odamız’a bekliyoruz. Anketimizin sonucunu Sayın Valimiz’e arz edeceğiz ve Sayın Valimiz’in tensipleriyle üyelerimizin tatil günlerini belirleyeceğiz” dedi

Bir Meslek Grubuna Zorunlu Tatil Geliyor