Bir mermi iki dram – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde düğünde havaya ateş eden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yılmaz G.’nin ruhsatlı tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği 8 yaşındaki Y.G. toprağa verildi. Muhtar Yılmaz G. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Düğünde havaya açılan ateş hem Gündoğdu Ailesini hem de Güney Ailelesini kahretti Küçükhüyük Beldesi Kurtuluş Mahallesi’nde önceki gün akşam sokak arasında yapılan düğünde Muhtar [&hellip]

Bir mermi iki dram

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde düğünde havaya ateş eden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yılmaz G.’nin ruhsatlı tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği 8 yaşındaki Y.G. toprağa verildi. Muhtar Yılmaz G. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Düğünde havaya açılan ateş hem Gündoğdu Ailesini hem de Güney Ailelesini kahretti

Küçükhüyük Beldesi Kurtuluş Mahallesi’nde önceki gün akşam sokak arasında yapılan düğünde Muhtar Yılmaz G. (35) havaya ateş etmesi iki dramı beraberinde getirdi. Muhtar Yılmaz G.’nin tabancasından çıkan kurşunlar, düğündeki Y.G. ve S.B. adlı çocuklara isabet etmişti. Fransa’dan tatil geldiği Türkiye’de karın boşluğuna aldığı kurşunla yaralanan Y.G. yolda yaşamını yitirmişti.
Küçük Y.G., dün hayatını kaybettiği Küçükhüyük’te toprağa verildi. Afyonkarahisar dışındaki yakınlarının da gelmesi beklenen Y.G.’nin cenazesi, dün sabah saat 08.00 sularında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Gündoğdu Ailesi’ni yasa boğan olay sonrası baba Ali Gündoğdu’nun cenazede güçlükle ayakta durduğu öğrenildi. Düğünde sağ kolu ve göğsünden yaralanan 11 yaşındaki S.B.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
TUTUKLUK YAPTI, NAMLU KAPAĞIYLA OYNARKEN
BİR KEZ PATLADI
Bir çocuğun ölümüne bir çocuğun da yaralanmasına neden olan Muhtar Yılmaz G., Sinanpaşa İlçesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak, Afyonkarahisar Kapalı Cezaevine gönderildi. Adliyedeki sorgusunda düğünde 4-5 kişinin havaya ateş açtığını anlattığı öğrenilen Yılmaz G., kendisinin de coşkuya gelerek havaya ateş açmak istediğini ancak silahının tutukluk yaptığını söyledi. Bunun üzerine silahını indirerek, elini de tetikten çektiğini ifade eden Yılmaz G., “Namlu kapağı ile oynarken silah birden sadece bir kez patladı. Ben kimseyi vurmak istemedim” dedi.
Görgü tanıkları Muhtar Yılmaz G’.nin tabancasının patladığını görmediklerini belirttiği öğrenilirken, düğün alanındaki diğer tabancaların ise kurusıkı olduğu kaydedildi.
Yılmaz G.’nin silahından çıkan merminin S.B.’nin kolunu ve göğsünü sıyırdıktan sonra Y.G.’nin göğsüne saplandığı iddia edildi. Küçük Y.G.’yi öldüren merminin Yılmaz G.’nin silahından çıkıp çıkmadığı yapılacak kriminal inceleme sonrası belirlenecek.
Öte yandan Muhtar Yılmaz G.’nin üç çocuğundan okula giden A.G.’nin bedensel engelli olduğu Yılmaz G.’nin, her gün çocuğunu okula arabayla götürüp getirdiği öğrenildi. Y.G.’yi öldürmek suçundan tutuklu yargılanacak Yılmaz G. arkasında biri engelli üç çocuk bıraktı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme